Veronica, alături de Iohannis într-o fotografie! Imaginea incredibilă

Dacă ești de părere că ai văzut multe, nu ai văzut-o pe-asta. Vulpița alături de Iohannis într-o fotografie! Veronica Stegaru dă lovitura din nou, uimindu-și, și de această dată, toți fanii!

Se pare că Vulpița a ținut neapărat să fie alături de Iohannis într-o fotografie, doar că nu așa cum ea și-ar fi dorit. În timp rula imaginea cu Iohannis pe plasma imensă din platoul de filmare a emisiunii unde a făcut cea mai urmăriă telenovelă, ”Acces Direct”, Vulpița s-a așezat în dreptul imaginii și a pozat cum știe ea ma bine.

Se pare că Veronica se declară extrem de mândră de ceea ce a făcut. Așa că imediat a postat fotografia cu pricina pe rețelele de socializare. În descrierea imaginii, Vulpița a scris și un mesaj extrem de serios. Este un semn că o interesează ceea ce se petrece la noi în țară.

Veronica
Veronica

„Ieri l-am ascultat pe domnul președinte in emisiunea Acces Direct. #accesdirect”

Se pare că fanii acesteia nu au avut tocmai păreri bune despre gestul Veronicăi, spunându-i faptul că, în mod cert, nu știe cum îl cheamă pe președinte sau despre ceea ce vorbește.

„Măcar știi cum îl cheamă? / Măcar să asculți și tu ce spune președintele… / Am crezut că ești prezentatoare de știri.”, au fost doar unele din multele comentarii pe care internauții i le-au lăsat controversatei Veronica. Cum nu era de ajuns, Veronica l-a și ”taguit” pe președinte în fotografia pe care ea a postat-o.  Este foarte mândră de această fotografie, după cum se pare.

protest piata victoriei marian ceausescu

Din Piaţa Victoriei! Marian Ceauşescu, liderul #rezist, dus la poliţie

Ce s-a ales de Gia de la Insula Iubirii după ce s-a despărțit de Bogdan?