Reclamă
Reclamă

Potrivit rezultatelor parțiale, primarul liberal al Constanţei, Vergil Chiţac, a câştigat un nou mandat de primar al municipiului. De asemenea, PNL câştigă preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa prin Florin Mitroi, fostul primar de la Valu lui Traian.

Conform datelor parţiale oferite de Autoritatea Electorală Permanentă, Vergil Chiţac – PNL conduce cu 29,54% din voturi, fiind urmat de candidatul Alianţei Dreapta Unită, Stelian Ion, cu 20,88% şi de candidatul PSD, Horia Constantinescu, cu 20,54%.

„Felicitări domnule Chiţac pentru câştigarea unui nou mandat de primar” a scris Horia Constantinescu într-o postare pe Facebook, recunoscând astfel victoria contracandidatului său.

Reclamă

Tot conform datelor parţiale oferite de AEP, Florin Mitroi, candidatul PNL, se află pe prima poziţie în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa cu 38,77% din voturi. Pe locul doi se află candidatul PSD, Cătălin Grasa, cu 23,47%, iar pe locul trei, candidatul AUR, Mohammad Murad, cu 13,99%.

În concluzie, datele parţiale ale Autorităţii Electorale Permanente arată că Vergil Chiţac a câştigat un nou mandat de primar al Constanţei cu 29,54% din voturi, urmat de Stelian Ion cu 20,88% şi Horia Constantinescu cu 20,54%. De asemenea, Florin Mitroi conduce în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa cu 38,77% din voturi, urmat de Cătălin Grasa cu 23,47% şi Mohammad Murad cu 13,99%.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro