Verdict final asupra pensiilor! Rareș Bogdan face declarații

Reclama

Reclama

După multe discuții interminabile despre majorarea pensiilor din acest an, Rareș Bogdan, vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal vine cu verdictul final.

Vicepreședintele PNL a vorbit duminică despre majorarea pensiilor, oferind o declarație clară cu privire la intențiile Guvernului în privința acestora. El declară că PNL va pune în aplicare ceea ce sa votat în Parlament și ce a fost promulgat de către președintele Klaus Iohannis. Nu există altă variantă, decât “dacă vrei să-ți aprinzi un fitil direct la Palatul Victoriei”. “Orice Guvern se va juca cu pensiile românilor va fi efectiv pulverizat”, a precizat Rareş Bogdan. Acesta a anunțat că pensiile vor fi mărite de la 1 septembrie, iar alocațiile de la 1 august.

Reclama

“Îi asigur că PNL pe ceea ce se votează în Parlament va pune în aplicare. Noi am fost cei care am militat pentru dublarea alocațiilor. Un Guvern nu se poate juca cu o lege. În momentul în care Parlamentul a votat și președintele a promulgat, Guvernul nu mai are de ales și trebuie să pună în aplicare. Doar dacă vrei să-ți aprinzi un fitil direct la Palatul Victoriei. Orice Guvern se va juca cu pensiile românilor va fi efectiv pulverizat, va fi afectat electoral într-un mod catastrofal. Ca să închidem direct acest subiect: am prorogat alocațiile și le vom dubla pe 1 august. Respectăm Legea Pensiilor și pe 1 septembrie vom mări pensiile”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, la Antena 3.

 

 

loading...
Reclama

Reclama

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Zodia Leu

Horoscop Zodia Leu 28 Ianuarie 2020

Zodia Fecioară

Horoscop Zodia Fecioară 28 Ianuarie 2020