Vedetele internaționale se bucură de un succes răsunător în zilele noastre. Totuși, acestea nu au fost dintotdeauna așa faimoase. Oricât de mult ar încerca ele să ascundă asta, adevărul va ieși la suprafață în cele ce urmează.

Sean Connery

Pe Sean îl știm cu toții din celebra serie a agentului 007. Bărbatul a jucat în 7 filme ale acestei serii și a obținut o mulțime de premii. Ceea ce nu se știe despre bărbat este că acesta se luptă de la 21 de ani cu calviția. În timpul filmărilor, acesta era nevoit să poarte o meșă elastică.

Jennifer Lopez

Jennifer este femeia care a rupt inimile multor bărbați de-a lungul timpului. Aceasta este acum o frumoasă artistă, care și-a creat propria carieră solo. Mulți nu știu că Jennifer a debutat pe marile ecrane în videoclipul „That’s the Way Love Goes” al lui Janet Jackson. După acest debut, ea a făcut parte din trupa de dans „Fly Girl”.

Jim Carrey

Jim este una dintre vedetele care nu s-au bucurat de o situație financiară prea bună în copilărie. Bărbatul a fost nevoit să trăiască alături de familia sa într-o rulotă închiriată. Lucrul ce ar putea să vă uimească cu adevărat este că Jim suferă de depresie de mai bine de 40 de ani.

Al Gore şi Tommy Lee Jones

Al Gore şi Tommy Lee Jones par a fi două persoane total diferite și care nu au nimic în comun. Cei doi se diferențiază atât prin meseria pe care o au, cât și prin felul în care văd lucrurile ce îi înconjoară. Puțini ști că cei doi bărbați se cunosc încă de pe vremea studenției. Ei au fost colegi la Harvard.