Vedetele sărbătorite astăzi, de Sfântul Andrei. Cum își serbează ziua numelui câteva dintre celebritățile din showbiz-ul românesc

Vedetele sărbătorite astăzi, de Sfântul Andrei:

1. Andreea Marin

Andreea Marin a ales să le transmită gândurile ei bune întregii sale comunități. Vedeta a încărcat pe Instagram o poză care ne trimite cu gândul la spiritul Crăciunului. Zâna surprizelor” stă lângă un brand, iar lângă ea, sunt așezate cu grijă câteva cadouri. Poza a fost însoțită de un mesaj care îndeamnă la pace și armonie.

„Astăzi e ziua Sfântului Andrei, cel care mă ocrotește din prima clipă a vieții. Îl simt cu mâna pe umărul meu, dar nu sunt doar eu cea care se simte vegheată, îndrumată astfel, nici nu trebuie să-i porți numele să crezi în El.

Se spune că ne e ocrotitor nouă, ca popor. Eu, de Sfântul Andrei, vreau să dăruiesc, simțind că am alături oameni cu suflet de înger. Și, când seara se va lăsa, promit să aducem împreună lumina în întuneric, după puterile noastre, lansând un apel puternic de la suflet la suflet, nu prin vorbe, prin fapte!

La ora 19, ne întâlnim aici și veți simți că micile minuni înfăptuite pe pământ pot fi făcute prin oameni, sub ocrotirea bunilor ce îi privesc din cer. Vă aștept!”, a precizat Andreea Marin.

2. Andreea Esca

De la Andreea Marin trecem la o altă sărbătorită a zilei: Andreea Esca. Prezentatoare știrilor Pro Tv a ales să își petreacă ziua cu familia. Aceasta va avea un alt motiv de sărbătoare mâine, atunci când postul Tv va împlini 26 de ani de existență. Printre cei care i-au urat deja „La mulți ani” prezentatoarei se numără Dana Sota și Claudia Panturoiu.

3. Andreea Bălan

Andreea Bălan a ales să își petreacă ziua alături de cele două fete ale sale, Ella și Clara. Vedeta a primit zeci de mesaje din partea fanilor și a familiei. Printre mesajele care au emoționat-o pe Andreea Bălan a fost cel al tatălui ei.

„La mulți ani de ziua numelui fiica mea minunată, la cat mai multe realizări și împliniri, să fii sănătoasă și să te bucuri mereu de nepoțelele mele dragi, Ella și Clara! Tata te iubește și este mândru de tine!!!”, a fost mesajul lui Săndel Bălan postat pe contul personal de Facebook.

Andreea Bălan a ținut să le transmită fanilor un mesaj cu ocazia acestei zile speciale. Cu toții știm că Andreei Bălan îi place să danseze, așa că aceasta a ales să le transmită urări fanilor în pași de dans, alături de Petrișor Ruge, pe ritmuri latino.

„Azi e sărbătoare mare și zic să ne distram, să dansam, și să iubim. Laa mulți aani Andrei, Andreea!!!
Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase!
Vă iubesc mult! Sunteți extraordinari!”, a fost mesajul Andreei Bălan pe contul personal de Instagram.

Astăzi este o zi de mare sărbătoare! Cum au ales vedetele să își sărbătorească ziua numelui, dar și cine le este alături în această zi specială
Facebook

4. Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a dorit să le mulțumească fanilor pentru mesajele frumoase primite în această zi. Printre cei care i-au urat vedetei „La mulți ani!” se numără Adina Buzatu, Amna și Cuza. Andreea Antonescu a fost invitată, astăzi, la Observator 12, difuzat la Antena 1. Vedeta a venit însoțită de colega de scenă și buna prietenă, Andreea Bălan. Vedetele sărbătorite astăzi, de Sfântul Andrei, au făcut un anunț în cadrul emisiunii de la Antena 1. Pe 6 decembrie, trupa „Andre” va lansa o piesă nouă.

5. Andreea Bănică

Andreea Bănică a ales să își sărbătorească ziua numelui acasă, alături de soț și de cei doi copii, Sofia și Noah. Îmbrăcată lejer, cu părul prins într-un coc și ținându-l în brațe pe Noah, vedeta le-a transmis gândurile ei bune fanilor care astăzi își sărbătoresc ziua numelui.

„Așa ne sărbătorim noi astăzi! La mulți ani, Noah Andrei ! La mulți ani tuturor prietenilor mei ce poartă numele Sfântului Andrei!”, a fost mesajul vedetei pentru comunitatea sa.