Shakira trece prin momente dificile. Cântăreața a primit vești foarte proaste în ultimele zile cu privire la procesul în care este implicată. Se pare că vedeta a pierdut apelul prin care spera să poată scăpa de procesul în care a fost acuzată de evaziune fiscală.

O instanță de apel din Spania a respins  recursul formulat de faimoasa artistă columbiancă. Autoritățile au menținut decizia unei instanțe inferioare care a adunat „suficiente dovezi” pentru ca Shakira să fie trimisă în judecată pentru evaziune fiscală, conform agenției Reuters.

Shakira nu a plătite impozitele în valoare de 14,5 milioane de euro

Procurorii spanioli au afirmat că iubita fundașului de la FC Barcelona, și anume, Gerard Pique, a evitat să plătească impozite în valoare de 14,5 milioane de euro pe veniturile obținute între anii 1012-2014. Magistrații sunt de părere că aceasta ar putea fi trimisă în Spania, la judecată. Asta pentru că perioada în care este acuzată, aceasta locuia în Catalonia. Avocații care o reprezintă pe cântăreață susțin că aceasta s-a mutat în regiunea din nord-estul Spaniei abia în 2015. Iar atunci și-a achitat toate obligațiile fiscale.

„Comportamentul Shakirei în materie fiscală a fost întotdeauna impecabil în toate țările în care a trebuit să plătească impozite și a urmat recomandările celor mai buni specialiști și consilieri.”, au spus avocații ei într-un comunicat de presă.

Vedetele din străinătate nu sunt mai fericite ca cele de la noi! Motivul pentru care Shakira a fost trimisă în judecată. Nimeni nu se aștepta la asta
Colaj Substantial

Când ar trebui să înceapă procesul care o vizează pe artistă

Decizia care a fost anunțată ieri, pe 26 mai, a confirmat o hotărâre din luna iulie, a anului anterior. Oficialii instanței nu au stabilit încă o dată exactă pentru a începe procesul care o vizează pe artistă. De asemenea, avocații vedetei au menționat că vor continua să o apere pe aceasta cu argumente legale și evident, solide și reale. În tot acest timp, Shakira trece prin momente de tensiune. Lucru care este destul de dificil la vârsta de 45 de ani.