Cu toții avem momente memorabile sau penibile. Vedetele nu sunt scutite nici de aceste lucruri.

Atunci când ești vedetă, toată lumea este cu ochii pe tine, în fiecare minut al zilei. Viața îți poate da peste cap o zi ce poate părea a fi perfectă. Și vedetele noastre nu au uitat nici până acum de anumite lucruri.

Top momente penibile

social media

Alexandra Stan

“Din fericire, nu prea am avut astfel de momente, însă îmi aduc aminte că mi s-a rupt tocul de la un pantof înainte să intru pe scenă. Pentru că nu aveam altă pereche de pantofi de schimb, a trebuit să cânt în picioarele goale, dar m-am simţit extraordinar!” a povestit cântăreaţa pentru Spynews.ro

Alina Eremia

Un moment neplăcut pentru vedetă a fost : “îi povesteam cu entuziasm prietenei mele despre un băiat de care îmi plăcea şi el a auzit toată discuţia. Bine că experienţa a avut un final frumos.”.

Geanina Varga

“Un moment ruşinos a fost “când am ieşit într-o seară de la film şi m-am îndreptat relaxată către maşina personală să o iau agale spre casă. Am deschis frumos maşina, am intrat şi ceva nu-mi era familiar. Oglinda mea retrovizoare era plină de cruciuliţe şi de brăduţi. Şi zic: mda, glume proaste! Şi totuşi, mă gândeam, cine a avut acces la maşina mea? Mă uit în stânga nimic, mă uit în dreapta şi ce văd? Maşina mea! Mă dau jos cu cea mai mare viteză şi nu mică mi-a fost mirarea să văd că mă urcasem într-o maşină necunoscută, identică cu a mea, aceeaşi culoare, aceeaşi tapiţerie şi acelaşi model. Întrebarea e, cum Dumnezeu s-a deschis maşina aia cu telecomanda (cheia) mea?” a mărturisit vedeta pentru cei de la Spynews.

Andreea Bănică

“Într-adevăr luasem, dar de pe strada din faţa casei lui. Eu mă săturam cu varză până ajungeam acasă.”

Giulia Anghelescu

S-a întâmplat de mult, dar accidentul a marcat-o și are mereu grijă de atunci.

“Pe la nouă ani, în timpul unui concert la Galaţi, mi s-a ridicat rochiţa şi mi s-au văzut pantalonii scurţi de dedesubt. Am plâns foarte mult când am văzut filmarea.” a mărturisit aceasta.