Acestea sunt persoanele publice care au stat departe de intervențiile estetice și se mândresc cu trăsăturile lor naturale

Mersul la estetician a devenit pentru multe vedete un adevărat hobby. Cele mai multe dintre persoanele cunoscute în lumea mondenă au optat pentru operații estetice. Fie că vorbim de implant mamar, rinoplastie, mărire a buzelor sau alte intervenții, acestea sunt cerute pe bandă rulantă. Esteticienii răspund de cele mai multe ori pozitiv dorințelor domnițelor celebre și își pun în exercițiu cunoștințele. Există însă și o categorie de vedete care vor să stea departe de aceste „artificii”.

Andreea Marin

Prezentatoarea are 47 de ani și este conștientă de faptul că timpul și gravitația nu iartă pe nimeni. Deși are câteva riduri fine și a trecut și prin fluctuații de greutate, Andreea nu a apelat la estetician. În schimb, vedeta preferă să se bazeze pe stilul de viață sănătos și pe sport.

Sursa foto: Instagram

Iuliana Tudor

Prezentatoarea de la TVR 1 este extrem de îndrăgită de publicul larg. Iuliana Tudor are 45 de ani și de mai bine de un deceniu este în lumina reflectoarelor. Vedeta se mândrește cu frumusețea ei naturală, fără să fi trecut prin cabinetul esteticianului.

Sursa foto: Instagram

Andreea Raicu

Deși mulți nu vor crede, fosta prezentatoare nu are intervenții estetice. Andreea se numără printre vedetele din România care recunosc că s-au confruntat cu neîncrederea în sine. Aceasta a fost strâns legată de cearcănele care au reprezentat pentru ea un complex major. Cu toate că a fost nemulțumită mereu de proeminența acestora, Andreea nu a dorit să apeleze la vreo procedură medicală de corectare a lor. În schimb, aceasta este extrem de grijulie cu rutina de îngrijire a pielii.

Sursa foto: Instagram

Antonia

Artista este considerată una dintre cele mai frumoase femei din  România. Antonia a trecut prin 3 nașteri, însă arată absolut spectaculos. De altfel, cu ea, mama natură a fost extrem de darnică. Iubita lui Alex Velea are trăsături extrem de frumoase. Antonia nu a apelat până acum la vreo transformare estetică.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.