Într-un prezent în care conceptul perfecțiunii este atât de râvnit mai ales la capitolul imagine, multe dintre femei aleg să aducă îmbunătățiri aspectului lor fizic. Cele mai multe dintre vedete nu fac rabat de la acest val și fac vizite pe bandă rulantă în cabinetul medicului estetician. În România, branșa celebrităților cuprinde numeroase nume publice care recunosc această „dependență”, în timp ce de cealaltă parte a baricadei, multe dintre ele nu vor să recunoască public că au suferit intervenții estetice.

Bianca Drăgușanu, fruntașă la operații estetice

Considerată ca fiind una dintre cele mai sexi femei din România, Bianca Drăgușanu are numeroase „modificări” în ceea ce îi privește înfățișarea. Vedeta nu se sfiește să recunoască faptul că vrea mereu să arate impecabil chiar dacă acest lucru presupune să ajungă des la esteticianul ei.

Blondina are implant mamar, tehnica aquafilling la nivelul posteriorului. Creatoarea de modă și-a injectat pomeții, dar și buzele periodic. Recent, Bianca și-a operat nasul și a optat pentru procedura de conturare a mandibulei.

Bianca Dragusanu

Daniela Crudu

Fosta asistentă tv și-a schimbat drastic imaginea în câțiva ani. Daniela arată complet diferit față de momentul în care a devenit celebră. Pe lângă faptul că a slăbit destul de mult, apelând și la liposucție, bruneta și-a pus implanturi mamare. De asemenea, ea și-a injectat buzele cu acid hialuronic și a optat pentru procedura jaw line de conturare a feței. Daniela și-a tatuat sprâncenele pentru o privire intensă.

Mihaela Rădulescu

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, vedeta a vrut să șteargă cu buretele câțiva ani din buletin. Chiar dacă nu a vorbit despre intervențiile ei, vedeta a fost pusă la zid pentru că a apelat la acestea. Asta pentru că mulți sunt de părere că acestea nu ar fi de fapt reușite, ajungând să o desfigureze.

Loredana Groza

Cu o voce inconfundabilă, catalogată drept o adevărată regină a muzicii, Lori arată la 50 de ani precum la 25. Totul datorită „artificiilor de frumusețe” realizate de esteticianul ei. Artista și-a pus silicoane și nu ratează nici un moment de a arăta decolteul generos. De altfel, la nivelul feței, vedeta a suferit mai multe intervenții. Pe lângă fațetele dentare, Loredana are buzele injectate.

De asemenea, ea a scăpat de riduri cu ajutorul botoxului.Chiar dacă a fost inclusiv comparată cu Loredana Chivu, vedeta nu pare să fie deloc afectată de aceste critici.