Chiar dacă de la distanță, viața lor pare perfectă, în realitate nu este întotdeauna așa

În lumina reflectoarelor, viețile de vedete par desprinse din filme, fără probleme sau suferință. De altfel, evoluția a ceea ce numim în prezent social media a cântărit enorm de mult în acest sens. Asta pentru că în mediul online toată lumea afișează partea glamuroasă a ceea ce trăiesc. Corpuri perfecte, piese vestimentare de brand, vacanțele sau mașinile luxoase fac parte din această ecuație.Toate acestea nu fac decât să creeze o imagine distorsionată despre viețile vedetelor și nu numai. De cele mai multe ori, generațiile actuale se agață de aceste repere „ideale” și își canalizează aspirațiile spre ele. Din nefericire, cei care nu reușesc să le aibă, ajung deseori la depresii și nefericire.Mai ales vedetele au o responsabilitate de comunica mereu publicului partea reală a vieții, dincolo de filtre, perfecțiune și rai financiar.

Unele dintre persoanele publice cunoscute de la televizor sau din online au trăit adevărate drame în viață.

Vedetele din România care au trecut prin coșmarul agresiunii în familie

Deși este considerat în continuare un subiect tabu, agresiunea asupra oricui este încă o problemă reală în țara noastră. Un sondaj realizat în 2019 arăta că peste 50 de femei din țara noastră sunt agresate fizic în fiecare zi. Dacă în multe alte state, aceste acte sunt pedepsite aspru, în România, deseori mai ales victimele aleg „să închidă ochii” în asemenea cazuri.

Printre femeile care au trecut prin această dramă de numără și câteva dintre vedetele noastre.

Andreea Marin

Îndrăgita prezentatoare are 48 de ani și și-a găsit liniștea alături de un diplomat mai tânăr cu câțiva ani decât ea. În trecut însă, lucrurile nu au mers la fel de bine în viața ei amoroasă. Andreea Marin a fost victima agresiunii domestice într-unul dintre mariajele pe care le-a avut. Chiar vedeta a mărturisit acest lucru în urmă cu ceva timp.

Mi s-a întâmplat în trecut să existe încercarea de impunere prin agresivitate, uneori un bărbat consideră că acesta poate fi modul în care să îşi dovedească superioritatea. Violenţa verbală sau fizică nu sunt scuzabile în cuplu”, dezvăluia prezentatoarea.

Andreea Marin și Ștefan Bănică au divorțat în 2013. Vedetele nu au vorbit niciodată despre motivele care au dus la această ruptură.

Mirabela Dauer

A încântat inimile a milioane de români de-a lungul anilor cu vocea și talentul ei. Dincolo de zâmbetul ei, Mirabela Dauer a ascuns mereu drame dureroase. Artista a scăpat din două mariaje în care a fost bătută cu bestialitate de foștii soți. În cazul agresiunii primite de la cel de al doilea partener, Mirabela Dauer a avut nevoie de 10 zile de internare.

Gabriela Cristea

Este una dintre cele mai apreciateprezentatoare din România, iar viața ei de familie arată perfect acum. Ca să ajungă însă în acest punct, Gabriela Cristea a trecut prin momente de suferință. Și ea a fost victima agresiunii fostului soț, Marcel Toader. Gabi Cristea a mărturisit că a fost bătută de două ori de afaceristul trecut la cele veșnice în 2019. Cei doi au divorțat cu mare scandal în urmă cu aproape un deceniu.

M-a agresat fizic. S-a intamplat de doua ori. O data pe 25 decembrie, nu pe 24, asa cum a sugerat Marcel ca de fapt am avut o seara magica. Ultima data s-a intamplat pe 9 martie. Nu am sa intru in amanunte, dar ceea ce pot sa spun este ca indiferent daca e mult sau putin, s-a intamplat si nu trebuia. „, mărturisea Gabriela Cristea.

Bianca Drăgușanu printre vedetele din România agresate în repetate rânduri

Este considerată una dintre cele mai bine plătite dintre vedetele din România. Bianca Drăgușanu a trecut în trecut prin mai multe bătăi încasate de la foștii parteneri. În jurul vârstei de 20 de ani, aceasta a fost agresată de un fost iubit, sistematic. De altfel, Bianca Drăgușanu a avut nevoie de câteva intervenții chirurgicale la un picior din cauza bătăilor respective. Vedeta avea țesuturile tumefiate, iar durerile erau atroce.

În relația pe care a avut-o cu Alex Bodi, blondina a trecut din nou prin acest gen de coșmar. Creatoarea de moda l-a acuzat pe afacerist că a agresat-o. Alex Bodi a avut însă altă poziție vizavi de această ipoteză.


Daniela Crudu

Fosta asistentă tv va deveni în curând mămică. Daniela Crudu și-a întâlnit marea dragoste de curând astfel că a decis să își întemeieze o familie. Trecutul ei amoros a fost însă unul destul de zbuciumat. Daniela Crudu a ajuns în urmă cu doi ani la urgențe după ce a fost bătută cu bestialitate de un fost iubit.

Social media

Brigitte Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă pozează acum în imaginea unui cuplu perfect. Totuși, în trecut cei doi au avut și episoade nefericite. Soțul vedetei a fost surprins într-o parcare din Capitală în timp ce își agresa fizic partenera.

Deși au trecut prin numeroase momente de cumpănă, despărțiri și împăcări, Brigitte și Florin Pastramă sunt în continuare împreună.

 

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.