Aceste persoane publice au avut mereu un trai aparte, astfel că, celebritatea nu le-a adus mai multă stabilitate financiară decât aveau deja

Toată lumea consideră că banii se învârt uluitor în lumea mondenă. Multe dintre vedetele de la noi au avut încă de dinainte de a deveni cunoscute un statut financiar aparte. Astfel, notorietatea nu le-a adus mai mult decât aveau deja pe acest plan.

Dana Săvuică

Este una dintre vedetele generației vechi care au spart tiparele societății. Cum? Dana Săvuică a pozat într-o revistă destinată adulților într-o perioadă în care aceste lucruri erau aspru criticate și arătate cu degetul.

Multe voci au considerat că vedeta a acceptat un astfel de contract de dragul banilor. Mulți la număr pentru acea vreme. Dana Săvuică are acum 52 de ani, iar pictorialul respectiv a fost realizat cu 21 de ani în urmă.

În realitate, Dana Săvuică a avut privilegiul de a veni pe lume într-o familie bogată. Tatăl vedetei a fost  diplomat, astfel că fosta prezentatoare a călătorit enorm de mult de mică.

Mario Iorgulescu

Social media

Fiul fostului fotbalist Gino Iorgulescu a gustat din plin celebritatea. Din nefericire, în drumul lui a apărut un impediment major care i-a schimbat viața complet și iremediabil. Este vorba despre accidentul în 2019 de tânăr.

Mario Iorgulescu a crescut într-o familie cu un statut financiar ales. Acesta a avut șansa de de mic să aibă cei mai scumpe mașini de lux. De altfel, această pasiune i-a adus și un deznodământ nedorit.

Oana Roman

Influencerița a venit pe lume într-o familie aleasă. Tatăl Oanei Roman avea să conducă Guvernul pentru o perioadă de timp, imediat după revoluție. De altfel, implicarea lui Petre Roman în politică i-a adus fiicei lui o viață lipsită de griji… cel puțin pentru niște ani.

Oana Roman nu a trăit însă mereu în puf. Vedeta a traversat și numeroase probleme financiare. De altfel, aceasta a fost și un sprijin pentru mama ei, Mioara Roman. Fosta soție de premier a fost dată afară din propria locuință a RAPPS.

Ștefan Bănică Jr.

Social media

Artistul a crescut sub privirea tatălui lui, regretatul Ștefan Bănică. Acesta a avut parte de o viață lipsită de griji având în vedere familia din care făcea parte. De altfel, Ștefan Bănică Junior a moștenit de la tatăl lui mai ales talentul.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.