Cu toții știm că decizia asupra finalului drumului parcurs pe pământ nu ne aparține. Nimeni nu știe nici ziua nici ceasul în care va pleca spre veșnicie. Totuși, problemele emoționale le pot aduce pe cele mai vulnerabile persoane în pragul colapsului.
De aici și până la a-și dori încetarea zilelor pe pământ este doar un pas. Chiar dacă acest fenomen pare străin de lumea glamouroasă a vedetelor, lucrurile nu stau deloc așa. De-a lungul anilor, multe dintre vedete au ajuns în pragul sinuciderii. De altfel, unele dintre acestea și-au dus planul sumbru până la capăt.

Deși este considerat cel mai mare păcat în fața lui Dumnezeu,  celebritățile nu au ținut cont de acest aspect.

Mădălina Manole

„Fata cu părul de foc”, cu vocea absolut încântătoare și-a lăsat fanii înmărmuriți atunci când a decis să părăsească scena vieții. Misterul morții artistei nu a fost nici până în prezent elucidat, deși au trecut ani buni de la momentul fatidic. Mădălina a lăsat în spate un copil, un soț și o familie îndurerată. Astăzi mai trăiesc doar  fiul ei, fostul soț, dar și fratele ei.

Mălina Olinescu

Un destin zbuciumat și o ieșire din lumea palpabilă, absolut tulburătoare. Aceste cuvinte conturează cel mai bine parcursul regretatei cântărețe. Mălina a scris istorie în muzica ușoară românească însă a ales să plece singură. Vedeta s-a aruncat de la balcon în anul 2011. Apropiații, colegi de breaslă au dezvăluit după că artista suferea de depresie și insomnie. Pentru acestea, Mălina urma un tratament medicamentos.

Roxana Driban și Dan Claudiu Vornicelul

Deși nu sunt două nume care să fie recunoscute în media, ambii au fost artiști de talie națională în muzica clasică. Roxana Driban a fost soprana a Operei Naționale din București. Artista a ales să se sinucidă în anul 2010. Considerat „al doilea Enescu al României”, Dan Claudiu Vornicelul și-a ales aceeași cale.

Simona Săndulescu se alătură listei negre a vedetelor care au devenit stele. Artist liric și instrumentist, a decis că lunga călătorie pe pământ trebuie să se încheie. Din cauza unei iubiri neîmplinite, aceasta s-a aruncat în Lacul Morii în urmă cu câteva zile.

Printre vedetele autohtone există și alte nume care au vrut să facă o astfel de greșeală. Mihai Bendeac, Adrian Năstase sau Cristina Spătar au mărturisit că au trecut prin astfel de momente.