Emisiunea Survivor este una dintre cele mai îndrăgite din România.

Acest sezon a debutat cu două echipe noi de concurenți gata să facă față provocărilor apărute în junglă. De altfel, aceștia luptă pentru marele premiu la sânge! Dacă în aparițiile de pe rețelele de socializare, concurentele au o imagine impecabilă, în mijlocul pustietății, lucrurile arată complet diferit.

Cum arată în realitate, fără filtre de Instagram, vedetele de la Survivor

Tiparele de pe Instagram sunt de cele mai multe ori diferite de cele din viața reală. În goana dupa perfecțiune, majoritatea vedetelor folosesc filtrele pentru a ajunge la o imagine fără cusur. Cele care participă acum la Survivor sunt luate la bani mărunți în mediul online. Fanii au rămas surprinși de diferențele legate de aspectul lor fizic.

Carmen Grebenișan

Este una dintre cele mai urmărite influencerițe din România. Carmen Grebenișan are o comunitate mare pe rețelele de socializare de ani buni. Este bloggeriță în industria beauty & style, astfel că mereu a fost interesată de capitolul imagine. Carmen are mereu apariții impecabile pe internet. În junglă în schimb, vedeta este nevoită să apară de în testimoniale fără machiaj. La adresa ei, internauții nu au prea multe de comentat, neexistând diferențe majore.

social media

Maria Lungu

Maria Lungu considerată una dintre cele mai dure concurente de la Survivor. Blondina nu stă deloc pe gânduri înainte de a-și susține opinia cu toată tăria. Concurenta este însă intens criticată în mediul online. Mulți dintre internauți susțin că la capitolul imagine, Maria Lungu a uimit de-a dreptul. În postările ei de pe internet, aceasta arată absolut perfect. În imaginile din junglă, este „aproape alt om”, a scris unul dintre internauți pe Instagram.

 Vedete Survivor criticate pentru imaginea lor – Vica Blochina

Fosta balerină, Vica a avut mereu grijă de imaginea ei. Vedeta a avut în trecut o relație amoroasa cu Victor Pițurcă, motiv pentru care a fost mereu criticată. Acum, de când este concurentă la Survivor, Vica are parte de critici legate de imaginea ei. Mulți dintre internauți o acuză că în pozele publicate pe internet ar abuza de Photoshop.

Sursa: Social Media

Astfel, imaginea pe care o are pe perioada traiului în junglă este complet diferită de cea „instagramabilă”.