Cu toții știm că femeile sunt mai sensibile decât bărbații. Însă, ce-ai zice dacă ai afla că și bărbații plâng câteodată. Acesta este și cazul vedetelor din România. Printre divele din showbiz care au plâns în pumni la Tv, se numără și bărbați. Iată care sunt aceștia.

Fie ei bărbați sau femei, vedetele noastre din showbiz ne-au arătat de-a lungul anilor că dincolo de statutul monden pe care îl dețin, sunt în primul rând, oameni.

Andreea Marin a făcut multă lume să plângă

„Zâna surprizelor” nu s-a putu abține să nu plângă în cadrul emisiunilor Tv. În urmă cu ceva timp, prezentatoarea emisiunii „Surprize Surprize” a izbucnit în lacrimi, uitând că se află în lumina puternică a reflectoarelor.

 „Anumite lecţii de viaţă au curs prin sângele meu şi au făcut să curgă sânge. O să las un copil minunat în urmă. Sper ca mama mea să se bucure de ceea ce sunt. Mama mea este pe locul doi acum, pentru că Violeta este pe locul unu şi sper să nu se supere.”, a spus Andreea Marin, cu lacrimi in ochi.

Horia Brenciu a plâns în direct, la TV

În urmă cu mai bine de 8 ani, cântărețul a izbucnit în plâns, la Tv. Pe acea vreme, artistul trecea printr-un moment foarte greu, când a avut de ales între două dintre elevele sale. Până la urmă a mers pe mâna Iulianei, dar nu înainte de a vărsa lacrimi de durere pentru că a trimis o voce de aur acasă.

 Vedetele de la noi sunt prea „sensibile”! Cine sunt divele care au uitat că se află în lumina reflectoarelor și au plâns în hohote la TV!
colaj substantial

Liviu Vâriciu a declarat că este o fire plângăcioasă

Liviu Vârciu a mărturisit chiar el că este o fire extrem de plângăcioasă. După ce a divorțat de Adelina Pestrițu, acesta a vărsat lacrimi amare la Tv.

 „Sunt un tip mai sentimental, mai plângăcios. Mi-e greu tare! Eu de când m-am căsătorit cu fata asta, n-am înşelat-o cu o privire. Am vorbit, i-am spus să-şi facă bagajele şi să plece… Nu ştiu ce fac cu tatuajul, o să-mi tai mâna de aici până aici şi apoi o lipesc.”, spunea Vârciu printre lacrimi.