Iată câteva vedete feminine pe care nu le mai recunoști.

Iată câteva vedete care au decis să-și facă o schimbare radicală de look. Acum arată total diferite față de cum le știai. 

„Baba suferă la frumusețe!”. Aceasta este o zicală care se aplică la multe vedete de la noi din țară. Ele au dorit să-și îmbunătățească aspectul fizic, iar pentru acest lucru au trebuit să scoată bani frumoși din buzunar.

Unele vedete s-au schimbat atât de mult după intervenții, încât nu le mai recunoști. Iată câteva dintre vedetele care au apelat la operațiile estetice și și-au schimat radical look-ul.

Câteva vedete care și-au transformat complet chipul

colaj substantial

1. Loredana Groza

Ea nu încetează să se preocupe de aspectul ei fizic. Vedeta a decis să nu pună piciorul în sala de sport. Astfel, ea a apelat la operațiile estetice, aducându-și corpul la forma ideală. Se zvonește că Loredana a apelat la rinoplastie, mărirea buzelor și eliminarea ridurilor.

2. Adelina Pestrițu

Chiar dacă nu mai apare în lumina reflectoarelor, Adelina Pestrițu își ține fanii la curent. Ea se mândrește cu felul în care arată. Asta datorită operațiilor estetice la care apelează frecvent. Este vorba despre implant mamar și rinoplastie. Aceste operații i-au schimbat complet înfățișarea.

3. Bianca Drăgușanu

Bianca, fără doar și poate, este regina operațiilor estetice. Ea apelează constant la intervenții chirurgicale, pentru a avea întotdeauna aspectul fizic pe care și-l dorește. Deși arată exact cum își dorește, operațiile estetice pentru Bianca nu au fost întotdeauna o alegere bună.

4. Daniela Crudu

Daniela Crudu se numără și ea printre fanele operațiilor estetice. Ea are foarte mare grijă de felul în care arată. Mai mult, dacă dorește să facă o schimbare, vedeta nici măcar nu stă pe gânduri. Daniela și-a făcut liposucție în zona coastelor, mărirea buzelor și a bustului.

5. Loredana Chivu

Loredana Chivu nu a scăpat nici ea de pe lista celor care frecventează operațiile estetice. Dacă ne vom uita la câteva poze de ale ei, de acum câțiva ani și le comparăm cu cele de acum, sigur vei zice că sunt două persoane diferite. În cele din urmă, Loredana a avut câteva experiențe neplăcute, care au făcut-o să ia o pauză de la intervențiile estetice.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.