Aventura din „America Express” deja a început pentru cele nouă perechi care au acceptat marea provocare. Zilele trecute vedetele au părăsit România și au plecat spre Mexic. Cel mai probabil acum concurenții se bucură de adrenalina din competiție, însă au exista și unii care au refuzat experiența de pe „Drumul Aurului”. Cine sunt vedetele care nu au acceptat propunerea de la Antena 1.

Anca Sera și Adrian Sînă se numără printre vedetele din România care au spus pas provocării „America Express”. Producătorii emisiunii și-ar fi dorit ca cei doi să plece în marea aventură, la fel ca publicul, însă aceștia au avut alte planuri.

Recent, Anca Sera a declarat că a primit o ofertă considerabilă de la Antena 1 pentru a participa în cadrul emisiunii, însă a refuzat considerând că formatul nu este potrivit pentru ea și din cauza vârstei.

„Am primit o ofertă de nerefuzat, să plec cu Adi la Asia Express, dar ne-am gândit bine și am zis nu. Am refuzat din mai multe considerente, plus că nu mi se pare că ni se potrivește, avem o vârstă. Eram plătiți pe sezon, depinde și cât stăteam, ce rating era.

Fiecare alege ce e mai bun pentru el. Nu ne tentează genul ăsta de emisiuni. Alții sunt probabil mai plini de energie”, a declarat Anca Serea, potrivit Impact.ro.

Vedetele care au refuzat „America express”! Publicul cu siguranță și-ar fi dorit să îi vadă în marea aventură
Social media

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au spus și ei pas

De asemenea, Gabriela Cristea și Tabi Clonda s-au numărat și ei printre cei care au fost ofertați de Antena 1. Însă la fel ca în cazul Ancăi Sera și a lui Adrian Sînă, aceștia au spus pas, pentru moment. Tavi Clonda a declarat că i-ar plăcea să facă parte din emisiune cândva, însă pentru moment fetițele lui sunt prea mici pentru a fi lăsate fără ambii părinți atât de mult timp.

„Am avut discuții pentru America Express, dar nu le-am dat curs. Problema erau fetele, în primul rând, plus că Gabriela trebuia să plece de la emisiune. Vom vedea la anul, până atunci, nu se pune problema”, a declarat și Tavi Clonda.