,,Masked Singer” este una dintre cele mai iubite iubite de la Pro Tv, iar fanii așteptau să afle cu nerăbdare cine se ascunde în spatele personajului. Pentru această emisiune, vedetele au muncit destul de mult, însă și banii primiți au fost pe măsura efortului lor. 

Nadine, Theo Rose și Andreea Marin, printre cele mai bine plătite vedete de la ,,Masked Singer”

Deși contractele semnate cu Pro Tv sunt confidențiale, potrivit click.ro, vedetele ar fi primit sume colosale pentru a face parte din proiectul ,,Masked Singer.” Potrivit sursei menționate anterior, în spatele succesului emisiunii ar fi stat frații Moga, Iulian și Marius. Iulian Moga s-ar fi ocupat de regia emisiunii. Marius Moga ar fi fost cel care a ajutat vedetele la înregistrarea cântecelor. Ajutat de cei din echipă, acesta a reușit să prelucreze vocea vedetelor de pe înregistrarea. Trebuia ca telespectatorii să nu își dea seama cine este în spatele personajului.

Conform sursei menționate mai sus, vedetele ar fi semnat un contract care conținea clauze ce constau în sume destul de mari. În cazul în care se aflau detalii din spatele emisiunii, aceste sume ar fi trebuit plătite de vedete. Cele care au acceptat provocarea, făceau repetiții dinaintea fiecărei emisiuni, costumate pentru ca nimeni să nu le poată recunoaște.

Vedetele care au participat la „Masked Singer” s-au îmbogățit! Câți bani au primit pentru rolurile interpretate în emisiune
Masked Singer

Vedetele și-ar fi negociat destul de bine contractele pe care le-au semnat cu producătorii emisiunii ,,Masked Singer”. Suma varia în funcție de câte săptămâni reușeau să reziste în concurs. Sumele erau cuprinse între 1.000 și 2.500 de euro pe ediție.

Printre cele mai bine plătite vedete, ar fi Theo Rose, Nadine și Andreea Marin. Theo Rose este una dintre artistele care a avut o colaborare ceva mai lungă cu cei de la Pro Tv, atunci când a fost gazda emisiunii ,,Superstar România”. Sunt zvonuri care spun că aceasta ar fi primit 70.000 de euro, iar Nadine în jur de 50.000 de euro.