Cele mai multe dintre vedetele de la noi au și alte surse de venit decât celebritatea. Astfel, unele dintre acestea și-au investit banii în afaceri palpabile, altele au mizat pe banii virtuali. Piața crypto a reprezentat un domeniu de interes maxim în ultimii ani în ceea ce privește persoanele publice.

Nu toate vedetele care au investit însă în criptomonede au reușit să se îmbogățească în adevăratul sens.

Vedetele care au investiții în criptomonede

Piața criptomonedelor este în mod cert una volatilă. Mecanismul care stă la baza ei este puțin diferit de de cel al banilor clasici, astfel că nu oricine se aventurează în acest domeniu. Investiția în criptomonede nu garantează câștiguri rapide și nici sigure. Asta având în vedere că piața funcționează după criteriile unei bule speculative.

Deși încă pare un subiect greu de abordat în rândul românilor, totuși, cifrele arată altceva. Conform unui studiu realizat în 2022, 4 din 10 cetățeni Români dețin investiții în criptomonede. Printre acestea se numără și unele dintre vedetele noastre.

Dan Negru

Dan Negru are o carieră notabilă în spate însă nu s-a bazat niciodată doar pe televiziune. Prezentatorul a făcut bani din sfera imobiliară, dar și din agricultură. În ultimii ani, acesta a ridicat două blocuri în Capitală. Pentru a se ocupa și de astfel de afaceri, Dan Negru a avut o regulă simplă:nu a luat împrumuturi bancare niciodată. Acesta s-a folosit de banii încasați din televiziune, dar și din chiriile provenite de la proprietățile pe care le are. Prezentatorul a investit și în criptomonede însă nu s-a aventurat spre o sumă mare.

Social media

Toți sunt speriați de criza care o să vină și toți se văicăresc ca n-au investit în criptomonede. Și eu am fost fricos. Cumpăram trustul PRO, azi, dacă aș fi luat Bitcoin, la început.„, explica Dan Negru.

Anamaria Prodan

Deși toată lumea crede că veniturile vedetei au provenit doar din fotbal, lucrurile nu au stat deloc așa. Anamaria Prodan a primit și o moștenire generoasă de la mama ei. Totodată, aceasta s-a implicat în numeroase sfere de afaceri. Ea a optat însă și pentru piața crypto. Anamaria a investit o sumă fabuloasă în criptomonede însă nu a reușit să dea lovitura. Mai mult, impresara și-a dorit să lanseze un proiect în domeniu cu NFT-uri însă desfășurarea lui nu a funcționat conform planului.

Alex Bodi

Afaceristul originar din Mediaș este un caz fericit în ceea ce privește reușita în domeniul crypto. Acesta a dezvăluit însă că piața respectivă nu este atât de ușor abordabilă precum ar părea. De altfel, milionarul i-a sfătuit la un moment dat pe banii lui să nu se lase păcăliți de așa numiții experți în tranzacții cu criptomonede.  Alex Bodi a ajuns să își construiască un imperiu implicit și din investițiile în criptomonede.

social media

Acesta deține o avere importantă, având mai multe proprietăți imobiliare. De asemenea, Alex Bodi deține și o colecție impresionantă de bolizi de lux.

Vedetele care au investit în criptomonede și fac profit: Culiță Sterp

Artistul face bani mulți din muzică însă nu s-a oprit aici cu ceea ce înseamnă câștiguri. Culiță Sterp a deschis alături de iubita lui de curând un magazin online cu piese vestimentare. Dincolo de aceste afaceri, artistul a mizat și pe criptomonede. El a investit o sumă importantă în domeniu, însă câștigurile nu au întârziat să apară. Astfel, acesta a ajuns să încaseze și 12.000 de euro profit pe lună.

Colaj Substantial

Larisa Udila

Este una dintre cele mai urmărite influencerițe din România la ora actuală. Chiar recent, aceasta a mărturisit că nu se bazează doar pe încasările din online. Larisa Udila a dezvăluit că este asociată cu mai multe brandu-uri, colaborări care îi aduc bani. Totodată, ea a explicat că a investit și în criptomonede. De altfel, recent, aceasta s-a implicat și în imobiliare.