Sărbătorile de iarnă au impărțit vedetele în două tabere. Cele care au plecat din țară la temperaturi de minus câteva grade, precum Laponia sau vedetele care au lăsat deoparte frigul și au preferat să fie de paljă de Crăciun și Revelion, bucurându-se de căldură.

Sărbătorile petrecute la munte cu zăpadă și tradiții românești sunt de domeniul trecutului pentru vedetele noastre. Se pare că mondenitățile au o nouă locație preferată și anume Zanzibar. Departe de ochii curioșilor, câteva vedete din showbiz au preferat să ajungă pe insula de pe lângă continentul african.

Vedetele au început să prefere petrecerile pe plajă și căldura decât distracția pe pârtie și statul în fața unui șemineu cu vin fiert în mână pentru a te încălzi. Cuplul format din asistenta de la „Neatza”, Ramona Olaru și fostul concurent de la Exatlon România, Cătălin Cazacu au lăsat sărbătorile tradiționale și au preferat nisipul și soarele din Zanzibar. Aceștia au anunțat că nu vor pleca singuri, ci alături de câțiva prieteni cu care se vor distra de minune. Împreună cu celebrul cuplu, va merge și colega Ramonei de la „Neatza”, Diana Stejereanu.

„Plecăm în vacanță la cald, în Zanzibar! Petrecem în costum de baie Crăciunul, pe plajă! Sunt mai mulți prieteni care merg cu noi. O să fie nebunie!”, a spus Ramona Olaru.

Social Media

Nici Randi nu și-a dorit să petreacă sărbătorile de iarnă în stațiunile românești unde are parte de zăpadă și a preferat tot stațiunea exotică Zanzibar.

Ce rezoluții are Ramona Olaru pentru 2022

Ramona Olaru a vorbit despre rezoluțiile pe care le are pentru anul următor. Își dorește să pună în aplicare toate lecțiile învățate până acum.

„Îmi doresc să pun în aplicare, în anul ce vine, toate lecțiile pe care le-am învățat în anul ce tocmai se încheie! Și să pun pe picioare noul proiect, despre care momentan nu vorbesc, până nu se leagă! Și cam atât! Sunt obosită și aștept să plec mai repede! A fost un an plin cu de toate!”, a spus asistenta de la „Neatza.”