Șamponul de cal a fost adesea renumit pentru beneficiile și proprietățile sale, însă nimeni nu se aștepta ca vedetele să se „bată” pe el. Iată cine sunt cele care îl folosesc și ce rezultate au

Deși ar putea să ți se pară haios sau ciudat, șamponul de cal a devenit din ce în ce mai folosit de femeile din întreaga lume, mai ales de starurile de la Hollywood. Nu le excludem însă, nici pe cele din România. Ești curios să afli cine sunt?

Vedeta din România care-și spală părul cu șampon de cal

În România, cea care s-a declarat a fi mulțumită de spălările părului cu șampon de cal, a fost chiar Adela Popescu. Vedeta spune că acesta a ajutat-o să aibă părul mult mai puternic și strălucitor. Mai mult, prezentatoarea a împărtășit întreaga sa experiență, chiar pe blogul său.

„Fetelor, așa-i că în ultimul timp s-a întâmplat ceva cu părul meu? Arată mai bine ca oricând. Are volum și strălucește, nu? Și e și lung și fără mătreață! Miroase minunat și e foarte plăcut la atingere. Stă oricum îl coafez, buclele nu se lasă, iar când îl las pe spate, drept arată ca o coală de hârtie. Nu mai vreau să vă duc cu zăhărelul. O să vă spun secretul meu! Nu v-am mințit în legătură cu uleiul de cocos, dar nu face el toată treaba, ci și șamponul de cal!”, a scris Adela Popescu pe blogul său, în urmă cu câteva luni.

Vedetele au renunțat la aroganțe? Cine sunt divele care folosesc șamponul de cal - Să vezi și să nu crezi!
Colaj Substanțial

Cine sunt starurile de la Hollywood care folosesc șamponul de cal

Printre starurile de la Hollywood care folosesc șampon de cal se numără Jennifer Aniston. Frumoasa actriță este recunoscută pentru părul spectaculos. Sarah Jessica Parker, celebra actriță din „Sex and the City” a recunoscut și ea la rândul ei că este foarte mulțumită de șamponul de cai. Nici Kim Kardashian nu putea lipsi de pe listă. Soția lui Kanye West este în capul trendului și se poate lăuda cu un păr extrem de îngrijit și lung. Ea spune că șamponul pentru cai o ajută extrem de tare.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.