Vedetele de peste ocean au fost surprinse nemachiate. Cum arată tenul celebrităților fără machiaj

De fiecare dată când au o apariție publică, celebritățile de peste ocean arată impecabil. Adele, Dua Lipa, Jennifer Lopez și Lady Gaga au dat startul unui nou trend: vedete nemachiate. 

Câteva vedete nemachiate de peste ocean

Celebre, adorate de public și bogate. Cu toții le-am văzut arătând impecabil pe covorul roșu, dar oare așa să fie realitatea? Au în spate zeci de specialiști care se ocupă de fiecare apariție, însă se pare că noul trend de pe Instagram sunt pozele fără machiaj sau fără vreun filtru. Fiind mereu urmărite de paparazzi pentru a surprinde câteva cadre cu ele nemachiate, vedetele nu se mai tem să își arate chipul fără machiaj.

1. Lady Gaga

Lady Gaga, cunoscuta cântăreață și actriță din „A star is born” arată impecabil. Dovada? Poza încărcată pe Instagram. Fără pic de machiaj, îmbrăcată lejer și într-o grădină, Lady Gaga își surprinde fanii cu apariția sa curajoasă. 

2. Adele

Adele, cântăreață cu o comunitate impresionantă pe Instagram, Facebook și Twitter nu ezită să se afișeze nemachiată pe social media. La cei 33 de ani, arată impecabil. După ce a slăbit 45 de kilograme și s-a reinventat pe plan muzical, surprinzându-și fanii cu un nou album, Adele are toate motivele să se afișeze fără teama de prejudecăți. 

Cu ocazia împlinirii a 33 de ani, artista a încărcat 3 poze care o surprind fericită, optimistă, încrezătoare și fără machiaj. Descrierea postării „Thirty Free” arată că a depășit momentele în care era criticată pentru kilogramele în plus. Vedeta are curaj să se afișeze așa cum este ea, fără rețineri. Un adevărat model pentru iubirea de sine. 

Vedete nemachiate. Cum arată Lady Gaga, Adele, Jennifer Lopez sau Dua Lipa fără pic de machiaj?
Instagram

3. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, cunoscută pentru legăturile sale amoroase cu bărbați celebri și bogați, cântăreață și actriță, își surprinde și ea comunitatea de pe Instagram. Se pare că împlinirea a 52 de ani nu constituie un motiv pentru a fi mai puțin atrăgătoare. Ea este întruchiparea citatul „Vârsta este doar un număr”. Îmbrăcată lejer și fără machiaj, artista le transmite fanilor entuziasmul său. 

4. Dua Lipa

Dua Lipa, artista care a cunoscut o evoluție spectaculoasă în ultimii ani, nu face nici ea excepție de la trendul devenit viral pe Instagram. Îmbrăcată într-o pijama galbenă, în fața unei oglinzi, Dua Lipa își surprinde fanii cu tenul impecabil. 

Ce au în comun Lady Gaga, Adele, Jennifer Lopez și Dua Lipa? Toate susțin acceptarea imperfecțiunilor și iubirea de sine. Este bine cunoscut faptul că multe din tinerele care le urmăresc își doresc să arate ca ele, însă să te accepți așa cum ești constituie un trend viral pe social media, mai ales pe Instagram, unde toată lumea vrea să pară perfectă.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.