Aceste persoane publice au trecut prin momente grele care le-au schimbat viața complet

Aceste vedete din România au bucurat inimile oamenilor,dar au ascuns drame în suflet. Desi au trecut prin momente grele, au reușit să renască din propria cenușă precum pasărea colibri. Puțini știu însă cât de dureroase au fost loviturile lor.

Florin Călinescu

Energic și cu un simț al umorului ridicat, Florin Călinescu ascunde de fapt o dramă. Acesta a trăit șocul vieții atunci când a aflat că fiul lui s-a sinucis. Se împlinesc în curând 10 ani de la momentul extrem de dureros. Băiatul avea doar 24 de ani la vremea respectivă.

Bianca Brad

Este una dintre cele nai discrete persoane publice din România. Bianca Brad și-a pierdut copilul în urmă cu câțiva ani. Vedeta a trăit atunci momente crunte care nu i s-au șters niciodată din memorie. Deși a devenit ulterior din nou mamă, drama pierderii primului copil îi este întipărită în minte si suflet.

După momentul respectiv, Bianca Brad și-a schimbat percepția despre viață total. Chiar dacă a trecut prin depresie, nu a încetat însă să spere că va avea din nou un copil.

Daniela Gyorfi

Deși este o prezență pozitivă, Daniela Gyorfi ar putea scrie cu succes o carte cu întâmplările vieții. Vedeta a aflat pe când era doar o adolescentă că mama ei nu va mai putea merge niciodată. Astfel, artista a avut grijă ani de-a rândul de femeia care i-a dat viață și care era imobilizată la pat.

Deși a trecut ceva timp de când mama Danielei s-a stins, durerea ei a rămas vie. De altfel, vedeta și-a înnoit viața complet după acel moment. Cântăreața s-a mutat în casă nouă și se concentrează pe familia și cariera ei.

Alexandra Velniciuc

Actrița Alexandra Velniciuc este una dintre cele mai iubite din generația actuală. Cu un zâmbet aparte, aceasta a ajuns mereu la inimile fanilor ei. Dincolo de această imagine, actrița ascunde o dramă cumplită. Ea a fost abandonată de mamă la dar doi abu. Alexandra Velniciuc a mărturisit că viața ei s-a schimbat complet de atunci.

Actrița tânjea după căldura mamei, astfel că striga femeile pe stradă cu apelativul „mama.”

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.