Aceste persoane publice s-au transformat spectaculos reușind să slăbească un număr semnificativ de kilograme

Imaginea a devenit un aspect esențial nu doar în lumina reflectoarelor ci și în societate. Cu atât mai mult atunci când existența este câștigată din acest aspect, ea trebuie să fie una fără cusur. După acest detaliu s-au ghidat și vedetele din România care au slăbit spectaculos. Cu ambiție și determinare, acestea au reușit să se transforme total.

Oana Radu

Vedeta a slăbit spectaculos zeci de kilograme și a ajuns la o siluetă de invidiat. Din nefericire, după acest rezultat, Oana nu a reușit să se mențină astfel că a luat din nou în greutate. Abia în ultimii doi ani, după ce și-a cunoscut actualul partener, Oana Radu a reușit să slăbească din nou, ajutată de dietă și sport. De altfel, artista a fost acuzată de multe ori că a apelat la chirurgia bariatrică pentru a slăbi însă a negat de fiecare dată acest lucru.

Oana Roman

Social media

Fiica lui Petre Roman a slăbit peste 30 de kilograme pe parcursul a aproape 3 ani. Vedeta a fost ajutată în acest drum lung de procedurile de remodelare pe care le-a urmat cu strictețe. Alături de acestea, Oana Roman a avut extrem de multă grijă la ceea ce mănâncă.

Influcencerița a avut mereu de suferit din cauza bullyingului legat de imaginea ei. Acesta a fost de altfel, unul dintre motivele pentru care Oana a vrut să se transforme fizic.

Ozana Barabancea

Celebra solistă de jazz a reușit o transformare spectaculoasă.  Ea a apelat la intervenția de micșorare a stomacului pentru a ajunge la silueta dorită. Vedeta nu a regretat niciodată această decizie, ci dimpotrivă susține că trebuia să facă pasul mult mai repede.

Social media

Monica Anghel

Una dintre cele mai uluitoare transformări fizice o vizează pe Monica Anghel. Vedeta a slăbit enorm ajungând chiar de nerecunoscut. Spre deosebire de alte persoane publice, Monica Anghel a afirmat că se considera la fel de frumoasă și cu kilogramele în plus. Aceasta a dezvăluit că din cauza problemelor de sănătate a fost nevoită să slăbească.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.