În ciuda faptului că stilul de viață vegan este din ce în ce mai cunoscut și adoptat de tot mai mulți oameni, nu este o alegere potrivită pentru toată lumea.

Celebritățile nu fac excepție de la acest lucru, iar multe dintre ele au fost deschise să își împărtășească experiențele.

Atunci când alegi să îți schimbi stilul de viață cu cel vegan, această schimbare este una majoră care vine cu beneficii și dezavantaje. Veganismul înseamnă că orice produs de origine animală trebuie eliminat atât din dieta ta, cât și din celelalte aspecte ale vieții. Asta înseamnă că articolele vestimentare din lână, piele, dar și cosmeticele sau produsele de îngrijire care sunt testate pe animale trebuie excluse.

Sunt multe vedete care promovează acest stil de viață, fiind activiști convinși care fac tot posibilul să extindă această mișcare pentru binele animalelor. Cu toate acestea, nu este un mod de a trăi pentru oricine.

În cele ce vor urma, vom prezenta câteva vedete care au renunțat la veganism:

Anne Hathaway. Actrița a declarat că a adoptat această dietă deoarece își dorea să scadă în greutate. Deși scopul ei a fost atins, după câtiva ani corpul ei era slăbit, iar ea părea că nu are o stare de sănătate prea bună. După ce a reintrodus produsele de origine animală, vedeta s-a simțit instant mult mai bine și a decis că veganismul nu este pentru ea.

 

Ellen DeGeneres. Prezentatoarea TV a fost vegană pentru 8 ani, dar se pare că a renunțat fără să ofere un motiv bine întemeiat. Deși această dietă a făcut-o să se simtă mai bine ca niciodată, se pare că vedeta consumă în prezent pește și uneori ouă.

 

Natalie Portman. Cu toate că este în prezent o vegană convinsă și a ales să își crească copiii cu același stil de viață, actrița a renunțat pentru o perioadă la el. În 2011, atunci când era însărcinată, Natalie a povestit că simțea nevoia să consume anumite produse, cum ar fi lapte sau pește. Deoarece și-a dorit o sarcină sănătoasă, ea a ales să își urmeze corpul și să nu îl priveze de ceea ce cere.