Tu știai că ele au făcut asta? Cine sunt dar și cum și-au pus sarcina în pericol, vei afla imediat!

De obicei, femeile care sunt pe cale să devină mame devin foarte atente la comportamentul lor și grija față de sine în cele 9 luni de sarcină. Toate acestea doar ca bebelușul lor să vină pe lume sănătos, ia nașterea să decurgă normal.

Puțini ar crede însă că sunt și femei care nu țin prea mare cont că din pântecele lor urmează să iasă o nouă viață. De ce spunem asta? Pentru că acestea nu au prea mare grijă de sănătatea lor și își pun pe primul loc dorințele și pasiunile. Departe de aceste exemple nu stau nici mămicile celebre, căci sunt câteva vedete care și-au pus sarcina în pericol. Iată despre cine este vorba.

Oana Roman a fumat și a dansat pe timpul sarcinii

Pe timpul sarcinii, Oana Roman nu a renunțat la obiceiurile pe care le avea înainte să rămână însărcinată. Aceasta nu a luat în calcul eventualele riscuri și a continuat să fumeze pe toată perioada sarcinii. Mai mult aceasta a dansat pentru un caz umanitar la „Dansez pentru tine”, expunându-se din nou unor riscuri majore. Medicii i-au recomandat în acea vreme să evite pe cât posibil aceste lucruri pentru i-ar putea aduce bebelușului un mare pericol.

Vedete care au făcut lucruri interzise în timpul sarcinii. Cum și-au pus sănătatea în pericol!
arhivă presă

Misha și-a pus sarcina în pericol, pe scenă

Misha, nimeni alta decât soția lui Connect-R și-a pus și ea sarcina în pericol în primele luni. Norocul ei a fost că și-a dat seama să renunțe la timp. Artista a sperat că va putea să cânte pe tot parcursul sarcinii, însă la un moment dat, pe când avea doar 3 luni, acesteia i s-a făcut rău pe scenă, chiar în timpul în care cânta. Misha a stat la pat câteva zile, iar starea ei de sănătate se înrăutățise. Connect-R a avut mare grijă de ea și i-a interzis să mai facă efor sau să urce pe scenă până după naștere.

Vedete care au făcut lucruri interzise în timpul sarcinii. Cum și-au pus sănătatea în pericol!
arhivă presă

 

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.