Dani Oțil, îndrăgitul moderator de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, a trecut prin momente grele atunci când gripa a pus stăpânire pe acesta.
Se pare că deși vedeta are o viata sănătoasă, plimbări pe munte, aer curat, sistemul imunitar al acestuia nu este tocmai bun. Starea de sănătate a acestuia se înrăutățea de la o oră la alta, motiv de îngrijorare maxima pentru vedetă, gripa pusese stăpânire pe acesta.
Se pare că după administrarea medicamentelor specifice gripei, acesta și-a recăpătat puterile și și-a reluat activitatea zilnică.
„Când auzeam că de ce gripă se merge la spital, râdeam…în vârful canapelei. Eu nu răcesc, de fel, decât foarte, foarte greu, pentru că îmi petrec viața mult în munte. În schimb, se pare că se lipește de mine orice. Dacă stau lângă cineva bolnav, imediat se lipește de mine.
Cele mai urâte două zile din viața mea, din punct de vedere medical, au fost când am avut nenorocirea asta de gripă. Vă jur, într-una dintre ele, mi-am luat rămas-bun de la rude! Tremuram atât de tare și mă sfârșeam încet, încet, încât mă gândeam cui să-i las datoriile la bancă”