Dani Oțil este un veteran al matinalurilor și este în fața publicului de ani de zile. Alături de colegul său, Răzvan Simion, a trecut prin multe și nu s-a dat înapoi de la nimic. Recent, acesta a făcut câteva dezvăluiri de pe vremea în care se afla la început de carieră și încerca să o cucerească pe Anna Lesko. Vedeta de la Antena 1 a ajuns departe „în numele iubirii”.

Invitat în cadrul podcast-ului realizat de Gojira, Dani Oțil a vorbit despre începuturile carierei sale în televiziune. Acesta a mărturisit că dezvoltase o pasiune specială pentru Anna Lesko, iar de fiecare dată când o avea invitată în emisiune îi pregătea o mare surpriză.  Astfel, Dani Oțil a ajuns în ipostaze inedite și nimic nu l-a oprit. Fie că era vorba de a se arunca în Dâmbovița sau de pe Turnul Televiziunii, vedeta de la Antena 1 mereu avea pregătit un mare gest pentru preferata lui

„Am făcut o pasiune pentru Anna Lesko. I-am făcut altar, îi aprindeam bețe parfumate, iar ea îmi aducea ciorapi, cizme, chiloți. La fiecare apariție de-ale ei făceam ceva spectaculos.

Odată m-am aruncat de pod în Dâmbovița îmbrăcat în scafandru și i-am adus peștișorul de aur. Nu era un peștișor de aur, i-am adus un cod mort. Odată, am adus niște jandarmi, m-am legat pe Turnul Televiziunii și m-am aruncat de la 30-40 de metri. Am luat cu spatele toată iarba aia din curte”, a declarat Dani Oțil.

Vedeta pentru care Dani Oțil a mers departe! Ce a făcut matinalul de la Antena 1 „din dragoste”pentru ea
Instagram

Dani Oțil, fără lenjerie intimă la televizor, de dragul Annei Lesko

Mai  mult, Dani Oțil a mai povestit un alt eveniment ce mulți telespectatori și-l amintesc și acum. Pentru că în una dintre zile a uitat că Anna Lesko o să fie prezentă în emisiune, matinalul nu a avut nicio surpriză pregătită, așa că a improvizat repede.

Acesta și-a dorit să o lase fără cuvinte pe artistă și a și reușit. Mai exact, Dani Oțil a renunțat la haine, chiar și la lenjeria intimă și a primit-o pe Anna Lesko, în pielea goală, ascuns după un buchet uriaș de flori. Momentul a fost unul memorabil, iar telespectatorii au vorbit mult despre el.