Oana Roman s-a simțit rău și a ajuns la spital, tocmai în seara când a avut loc petrecerea de botez, a fetiței lui Gabriela Cristea.

Ea a rămas la spital timp de 2 zile, sub îngrijirea atentă a medicilor și a fost externată din spital pe data de 9 septembrie, însă din nefericire, nu se simte prea bine. Se pare că Oana are ceva probleme de sănătate și face investigații mai serioase pentru a descoperi ce se întâmplă, de se simte tot rău.

Oana Roman este soția lui Marius Elisei, care isi exprimă  îngrijorarea pentru starea ei. Aceasta era o fire puternică, care nu se lasă niciodată la rău, însă problemele de sănătate au pus-o la pat.

Fanii sunt și ei îngrijorați și îi transmit Oanei mesaje de însănătoșire grabnică și multa sănătate.

Diagnosticul dat de medici a fost amigdalită, iar vedeta consideră că e posibil să o fi luat de la fiica ei. Având un sistem imunitar mai scăzut a fost vulnerabilă în fața bolii.

Tot ceea ce trebuie sa facă este să se trateze și să se odihnească suficient, pentru a putea reveni în lumina reflectoarelor cât mai curând. Vedeta este o mămică foarte atentă cu fetița ei și de asemenea, este foarte îndrăgită și iubită de fani.