Simona Săndulescu a decis să își pună capăt zilelor. Care este motivul pentru care a recurs la un astfel de gest

Simona Săndulesu a creat enorm de multă durere și suferință în sufletul celor care au cunoscut-o. Familia și apropiați sunt și acum în stare de șoc. Nu își pot imagina cum o persoană atât de talentată și de plină de viață a decis să își curme viața. Potrivit mesajului scris de ea, a recurs la acest gest din cauza iubirii neîmpărtășite. 

Noaptea trecută, marea artistă din România a postat pe pagina sa de Facebook mesajul prin care anunța că își pune capăt zilelor. Aflată chiar lângă lacul din Capitală, regretata artistă scria că viața a devenit insuportabilă pentru ea. Și-a cerut iertare față de cei care au apreciat-o și au cunoscut-o. După postarea mesajului, a decis să se arunce în apă.

Simona Săndulescu și-a anunțat moartea pe Facebook

Și-a anunțat prietenii de pe Facebook de gestul dureros pe care urma să îl facă. La scurt timp de la publicarea mesajului, telefonul regretatei artiste a început să sune neîncetat. Din păcate, era prea târziu, ea deja punând în aplicare planul de sinucidere.

arhivă

,,Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamagesc! Dar viata a devenit insuportabilă pentru mine… Vă rog să mă iertați!

Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartașite….Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!”, a scris artista Simona Săndulescu pe pagina sa de Facebook.

Tot mai multe apeluri la 112

Deși cei dragi au încercat să o împiedice și i-au transmis tot felul de mesaje, totul a fost în zadar. Anunțul morții ei a fost făcut într-un comentariu postat de o prietenă de-a ei.

arhivă

Oamenii legii au fost sesizați că în Sectorul 6, la Lacul Morii o persoană și-a luat viața. Trupul neînsuflețit a fost găsit de scafandri.

Poliția Capitalei a anunțat că trupul neînsuflețit al Simonei Săndulescu a fost deja transportat la INML.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!