Vedeta din România care s-a îmbogățit de Crăciun. De ani buni, tenorul Vlad Miriță crește animale și păsări, într-o fermă ecologică. De sărbători, vedetele s-au îngrămădit să cumpere preparate tradiționale de la ferma lui Vlad Miriță. Solistul a mărturisit că a vândut, de Crăciun, toți porcii pe care îi avea.
Vedeta din România care s-a îmbogățit de Crăciun
Vedeta din România care s-a îmbogățit de Crăciun. Vlad Miriță are o fermă la Târgoviște, care îi rotunjește serios veniturile din muzică. Artistul a povestit, pentru Impact.ro, despre afacerea pe care a dezvoltat-o de mai bine de șase ani. Vlad Miriță a devenit deja expert în creşterea porcilor.
„Am avut disponibili anul acesta cam 25 de porci pentru produse, piese sau porci întregi de Crăciun. Un porc de 100 de kilograme ajunge și la 3.300 de lei, cam 33 de lei kilogramul.
Comenzile au fost cu mult peste stocul disponibil. Pentru 2022 vom face o analiză pentru că trebuie să creștem producția, însă avem și constrângeri legate de spațiu și de capital uman. Trebuie să găsim un echilibru între cerere si capacitatea noastră de a ne dezvolta”, a declarat Vlad Miriță, pentru impact.ro.
Câți bani a scos Vlad Miriță, de sărbători
Vlad Miriță a recunoscut că a strâns peste 10.000 de euro, din vânzarea produselor din carne, precum șorici și slăninuță. Business-ul lui Vlad Miriță poartă numele de „Moșia Chindiei’, iar acolo crește diferite animale, cum ar fi porcii, puii și curcanii. Treaba merge ca pe roate, astfel că vestea i s-a dus imediat. Așadar, solistul are clienți diverși, printre care și vedete din showbiz.
„De la noi au cumpărat de Crăciun mai multe vedete, printre care Bogdan Vlădau, regizorul Petre Năstase, nutriționistul Cristian Mărgarit și Cristi Brancu”, a mai spus cântărețul, pentru sursa citată anterior.
„Îi hrănesc cu porumb, fiecare mănâncă în jur de două kilograme zilnic, dar şi iarbă, le voi introduce şi furaje. Porcii Mangaliţa au o carne bună, iar grăsimea lor nu este periculoasă pentru inimă, e ca cea de peşte, este sănătoasă, i se mai spune şi «porcul somon».
Au părul foarte lung, aşa că trec bine peste iarnă când sunt temperaturi şi de minus 20 de grade, iar vara le cade, aşa că nu suferă de cald. Eu nu le dau antibiotice, nu s-au îmbolnăvit niciodată”, spunea artistul despre creșterea porcilor, pentru Click!