Află cine este vedeta care a rămas prietenă cu foștii săi iubiți.

Anca Dinicu este cunoscută publicului prin intermediul rolului său pe care l-a avut în „Băieți  de oraș”. Fata a căpătat un plus de notorietate după ce a interpretat rolul Ginei Felea.

Invitată în podcastul lui Speak, aceasta a dezvăluit că a rămas în relații bune cu toți foștii săi parteneri de viață. Din punctul său de vedere, acest lucru este unul perfect normal. Aceasta recunoaște însă că nu este o relație de prietenie la cataramă, ci una de respect.”

Anca Dinicu, relație bună cu foștii iubiți

@momentedeinspiratie

#momentedeinspiratie #ancadinicu

♬ sunet original – Momente de Inspirație

„Cu toți foștii mei iubiți cred că am rămas prietenă. Mi se pare o chestie normală. Atât timp cât ți-ai împărțit viața cu omul acela. (..) Nu ne mai vedem la cafele..la modul, ne zice un La mulți ani, Ce mai faci? Ești bine? Felicitări că apare o fetiță, Mă bucur pentru el..” a declarat Anca Dinicu

În urmă cu doar patru luni, Anca Dinicu a mărturisit că stă foarte prost la capitolul relații sentimentale, aceasta recunoscând că la momentul acela nu se afla nimeni în viața sa.

„Cu dragostea, la pământ! Mă ridici cu fărașul. Nu stau cu dragostea, nu stau, în niciun fel. Nu e nimeni în viața mea mai aproape decât trebuie.” a declarat Anca Dinicu pentru Click

În trecut, s-a zvonit faptul că Anca Dinicu și fostul iubit al Andreei Mantea, Cristi Mitrea ar fi fost mai mult decât prieteni. Ei bine, aceste zvonuri au fost demontate de către actriță care a ținut să precizeze că relația dintre ea și Cristi Mitrea este una de prietenie. Prin urmare, nici nu s-a pus vreodată problema ca între cei doi să fie mai mult decât atât.

 „De Mitruș ma leagă o prietenie de aproape 10 ani. Nu am avut și nici nu avem o relație amoroasă. Suntem doar foarte buni prieteni.” le-a declarat actrița celor de la România TV

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.