Dacă este vară, este sezonul în care toată lumea se relaxează și profită la maxim de temperaturile caniculare.

Și, pentru că sunt ultimele zile în care se mai poate prinde un bronz uniform, Vasile Blaga a decis să se bucure din plin de ultimele zile, teoretice, de vară. Politicianul nu s-a sfiit deloc să arate ce are mai bun, iar imaginile au făcut înconjurul internetului.

Vasile Blaga este unul dintre cele mai cunoscute nume de pe scena politică autohtonă. Ani la rând a fost în prim plan, dar acum, a decis să fie mai discret cu aparițiile pe sticlă. Însă, nu același lucru se poate spune și când vine vorba de relaxare. De data asta, cel care este poreclit „buldogul” a decis să renunțe la costumul de politician serios și s-a afișat în toată splendoarea lui.

Vasile Blaga a profitat la maximum de temperaturile de afară și a decis să se bronzeze, cât mai are timp. A renunțat la inhibiții și la orice haină și s-a afișat în toată splendoarea lui pe un șezlong. Nimic neobișnuit până aici, dar, se pare că imaginile obținute în exclusivitate de CANCAN.RO cu politicianul în slipi au ajuns virale mai repede decât se aștepta cineva.

Vasile Blaga a arătat pe șezlong cât de „dotat” este! Imaginile care i-au lăsat pe toți cu gura căscată
cancan.ro

Fără niciun stres, „Buldogul” se relaxează la soare, în timp ce „bijuteriile” lui sunt puse în evidență de slipul pe care l-a ales pentru o astfel de zi la plajă. Blaga nu se bucură oriunde de soare și de plajă, ci a ales una dintre locațiile care este cunoscută ca fiind „plaja milionarilor”.

Astfel, cei care au avut drum prin Mamaia, mai exact, pe plaja „La Nueva Cucharacha” au avut parte de o imagine pe care nu o văd la ordinea zilei. Cu acest costum de baie format doar din slip, Vasile Blaga a demonstrat că rămâne un conservator și că nu are deloc de gând să abordeze modele din ziua de azi.