Deputatul ALDE Varujan Vosganian declară că s-a săturat de „circul” din Parlament și consideră că tot ce se întâmplă pe plan politic în acest moment este datorat alegerilor anticipate. Acesta declară că ar vota oricând pentru organizarea anticipatelor pentru ca acest circ să ia sfârșit.

„Trebuie să oprim acest circ care a început acum. Să vă spun ceva, ca om care a fost în atâtea Parlamente, circ cum a fost în acest Parlament nu am mai văzut. Dacă eu aș fi convins că circul se oprește mâine, cu amândouă mâinile aș vota pentru anticipate. Teamă mi-e că cei care au făcut circ până acum s-ar putea să aibă mai multe scaune în Parlament.

Din clipa în care ministrul le spune doamnei Chichirău și domnului Năsui că a aprobat niște amendamente împotriva intereselor cetățenilor, au trecut de atunci, mai bine de 24 de ore și nimeni de la USR nu a făcut o declarație publică în care să spună: Băi, domnilor miniștri, ia spuneți-ne și nouă ce amendamente. Deci USR, în comisia de buget, a votat pentru Cîțu. Același Cîțu care le-a arătat degetul și le-a spus: Fiți atenți, licuricii. Nu vă dați seama de gravitatea acestor afirmații. În comisia de specialitate, cu televiziunile în cap, cu toți parlamentarii acolo să spui: am promovat și aprobat amendamente împotriva intereselor cetățenilor”, a mai spus Vosganian.