Unul dintre cei mai temuți criminali din Rusia vrea să ajungă pe frontul din Ucraina și să lupte pentru Vladimir Putin

Criminalul zis și „Vârcolacul” vrea să lupte pentru Vladimir Putin. Mikhail Popkov, cel mai temut ucigaș și violator în serie al Rusiei încearcă să scape de sentința sa pe viață și să ajungă pe frotnul din Ucraina.

Mikhail Popkov este cel mai periculos criminal al Rusiei de până acum. Cunoscut și sub numele de „Vârcolacul”, el a ucis și violat, după cum s-a descoperit până acum, peste 81 de victime. În realitate însă, se crede că numărul celor omorâți de rus ar fi peste 200.

Cine este cel mai temut criminal al Rusiei

Criminalul a dus o viață dublă timp de mai mulți ani în orașul rus Angarsk din Siberia. Pe timpul zilei, era ofițer de poliție și un familist convins. Avea o soție și copii, pe care a lăsat mereu impresia că îi prețuiește și vrea să le ofere o viață cât mai bună. Pe timpul nopții însă, se transforma într-un adevărat monstru.

Ucidea cu sânge rece femei, pe care cel mai adesea le alegea din rândul prostituatelor. Însă pofta lui de a omorî nu s-a rezumat numai la femei „cu moravuri ușoare”, ci dimpotrivă. Și-a ucis victimele după ce le-a abuzat sexual și le-a „agățat” cu ajutorul mașinii de poliție. Promitea că dorește să le ducă în siguranță acasă, apoi le ducea într-o pădure și le lua viața în moduri macabre.

„Vârcolacul” ar putea ajunge pe frontul din Ucraina

A fost prins în 2010, iar de atunci se află în închisoare. Însă războiul din Ucraina și disperarea lui Vladimir Putin pentru soldați i-ar putea reda din nou libertatea.

Mai exact, președintele Rusiei oferă posibilitatea condamnaților să scape de pedeapsa lor dacă servesc pe frontul din Ucraina. Condiția este să stea acolo 6 luni și dacă se întorc în viață, vor fi absolviți de vină.

Mikhail Popkov a dezvăluit într-un interviu recent că își dorește să devină militar. Iar ținta lui nu este deloc una mică. Nu vrea să fie soldat de rând, ci membru al temutului grup de mercenari Wagner.

Iar ca să-i convingă pe mercenari de „calitățile” sale de criminal, Vârcolacul a început recent să-și recunoască din crime. Inițial, el a fost acuzat pentru 56 de persoane ucise, iar în ultimii ani numărul victimelor cunoscute de autoritățile din Rusia a ajuns la 81.

Share.