Vanessa Bryant a postat sâmbătă seara un mesaj  emoționant pe Instagram,  ea a scris despre protestele recente după moartea tragică a lui George Floyd.

Vannesa Bryant, încurajează oamenii să fie un exemplu

Ea a împărtășit o fotografie cu regretatul ei soț, Kobe Bryant, care purta un tricou inscripționat cu mesajul „Nu pot respira”, este ceea ce a spus Floyd înainte de a-și pierde viața. Bărbatul de 46 de ani a murit după ce un ofițer de poliție l-a ținut la pământ și și-a pus  genunchiul pe gâtul lui mai mult de șapte minute. De atunci, acest ofițer, Derek Chauvin, a fost acuzat de omor de gradul al treilea. Totuși, protestele generate de moartea lui s-au intensificat.

Soția lui Kobe Bryan le-a cerut oamenilor să își folosească energia într-un mod constructiv.

„Soțul meu a purtat acest tricou cu ani în urmă și totuși suntem din nou aici. ICANTBREATHE”, a scris Vanessa alături de poza, care a fost făcută în 2014.

Kobe a purtat tricoul pentru a protesta împotriva morții lui Eric Garner, un bărbat de culoare, care a fost ucis la New York. El a murit după ce un ofițer de poliție și-a pus brațul în jurul gâtului lui Garner, timp în care acesta repeta că: „Nu pot respira”.

„Viața este atât de fragilă. Viața este atât de imprevizibilă. Viața este prea scurtă”, a continuat Vanessa.

Vanessa Bryant încurajează oamenii să răspândească iubirea

„Haideți să împărtășim și să îmbrățișăm calitățile și asemănările frumoase pe care le împărtășim ca  oameni. Alungați ura. Învățați respectul și dragostea pentru toți acasă și la școală. Răspândiți IUBIREA. Luptați pentru schimbare – înregistrați-vă la VOT.  Nu folosiți viețile nevinovate care au fost pierdute ca scuză pentru a jefui. FIȚI UN EXEMPLU AL SCHIMBĂRII PE CARE VREM SĂ O VEDEM.#BLACKLIVESMATTER . „

Vanessa a împărtășit o altă postare la scurt timp după aceea, promovând mesajul creării schimbărilor în inimile și casele oamenilor înainte de a putea răspândi pe tot globul.