Fără doar și poate, Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști și se știe că artistul face un show de zile mari la evenimentele pe care le onorează. Succesul nu i-a adus numai aprecierea publicului, ci l-a și îmbogățit. Drept dovadă a reușit să își achiziționeze o mașină la care alții doar visează. 

Artistul conduce o mașină pe care nu oricine și-o poate permite

Alți români strâng din dinți pentru a-și cumpăra un astfel de bolid, dar Vali Vijelie este pe lux și opulență. Asta se poate spune despre artistul care și-a achiziționat o mașină în valoare de un sfert de milion de euro. Nu, nu este o glumă. Artistul a dat 25.00o de euro pe bolidul de lux cu care se mândrește pe străzile din Capitală.

Bolidul de lux ar artistului se numește Bentley Bentayga și este o adevărată bijuterie pe patru roți. Mașina face parte din noile modele și nu orice își poate permite o astfel de achiziție.

Vezi imaginile cu mașina lui Vali Vijelie AICI!

WEEKEND / Vali Vijelie nu se uită la bani. Ce bolid de lux conduce artistul
Colaj Substantial

De-a lungul timpului, artistul a stârnit o serie de controverse cu privire la tariful uriaș pe care l-ar cere la un eveniment. Nici nu e de mirare având în vedere că este unul dintre cei mai iubiți maneliști și că nu stă deloc rău în ceea ce privește potențialul financiar.

După aceste zvonuri, artistul a făcut lumină în cazul onorariul mult prea mare, mărturisind că a muncit pentru fiecare contract. La fel s-a spus și despre sumele oferite manelistului atunci când se fac dedicații. Nu este un secret că petrecăreții scot bani frumoși din buzunar pentru câteva minute de spectacol.

„Trebuie știut că ești cine ești cât ești pe scenă, când ai coborât, ești la fel ca toată lumea, iar ca să rămâi în top, tot timpul trebuie să muncești și să îți dai interesul pentru meseria pe care o ai”, a spus Vali Vijelie pentru wowbiz.ro.