Vali Vijelie și-a îndeplinit cel mai mare moft.

Nimic nu este imposibil pentru Vali Vijelie. Atunci când își pune ceva în minte, nu se lasă până nu îl duce la îndeplinire. Recent, aristul s-a lăudat cu o reușită la care alți colegi de-ai săi de breaslă nici măcar nu visează. 

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști de la noi. De-a lungul timpului, acesta s-a făcut remarcat prin stilul muzical și nu numai. Are o carieră fulminantă și a primit toate confimările de care avea nevoie pentru a fi mândru de parcursul său. Iar acum, a mai trecut o reușită în palmares.

Vali Vijelie a pus ochii pe un moft la care doar starurile din afară au acces. Însă, spre deosebire de ele, Vali a plătit. Este vorba despre o stea pe celebra Walk of Fame din Hollywood. Manelistul a scos din buzunar peste 55.000 de euro pentru a se „flexa” în online cu acest moft.

Vali Vijelie, în rând cu vedetele de la Hollywood. Cât a plătit manelistul pentru a avea o stea pe Walk of Fame
Instagram

Vali Vijelie are de ce să fie mândru

De-a lungul carierei sale, manelistului i-a mers extraordinar de bine pe plan profesional și s-a menținut în topuri. Însă, nu același lucru îl poate spune și despre planul personal. În urmă cu ceva timp, Vijelie a spus că relația sa a fost pe butuci și a fost la un pas de a divorța de soția sa.

Totul a pornit din momentul în care în jurul manelistului a început să graviteze subiecte legate de o posibilă infidelitate. Atunci, Vali a fost implicat într-un scandal cu o femeie care se presupunea a fi amanta lui. Asumat din fire, acesta a recunoscut că nu a fost întocmai „ușă de biserică”.

În prezent, problemele în relația sa s-au rezolvat și pare că își poate canaliza întreaga atenție asupra carierei. Acum, după ce fanii lui au văzut că numele său se regăsește pe cea mai celebră aleea a starurilor, se întreabă ce ar mai putea să urmeze pentru el.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.