Valerie Lungu, mesaj pentru fanii săi.

Valerie Lungu a fost recent asaltată de fani. În ciuda acestui lucru, ea nu a stat și a ripostat, dându-le replică răutăcioșilor. Tânăra a primit un val de critici după ce internauții ar fi judecat-o pentru simplul fapt cum că ar fi prea slabă. Astfel, ea a decis să își spună părerea despre acest lucru, dar și despre fetele care se află în aceeași situația cu ea.

Criticile pe care le primește Valerie Lungu în legătură cu felul în care arată au devenit deja o problemă pentru aceasta. Ea este zilnic critiată pe simplul fapt cum că ar fi prea slabă. Însă, s-a umplut paharul, iar acum Valerie a pus piciorul în prag. Iată ce mesaj le-a transmis aceasta fanilor.

social media

CITEȘTE ȘI: Valerie Lungu a aruncat bomba. Ce influenceri nu suportă vedeta sub nicio formă

Valerie Lungu, reacție dură după ce a fost criticată

Recent, Valerie Lungu a primit un comentariu la o poză de a sa, care spunea că „social media nu ar trebui să promoveze fete atât de slabe”. Se pare că acest comentariu nu a trecut nevăzut de către infleunceriță. Așadar, ea s-a decis să îi dea replica internautei și a putut să abordeze situația cu un oarecare umor.

„Îmi pare rău că sunt slabă și sunt pe internet, o să încerc să nu mai postez video. Cred că trebuie să mănânc mai mult și după să postez. (…) Mă pun să mănânc și mă întorc peste vreo 20 de ani, când mai pun niște kg. Vă țin la curent dacă am ceva progrese la acest capitol.”, a scris Valerie Lungu pe InstaStory.

De asemenea, influencerița a mărturisit că primește astfel de mesaje în fiecare zi. Mai mult, ea a învățat să nu se lase afectată și astfel, a decis să vorbească pe această temă și pentru fetele care sunt în situația sa.

„Sunt pusă în fiecare zi în această situație în care oamenii mă întreabă ”da tu mănânci ceva? Da, pune-te și mănâncă. Tu mori de foame? (…) Nu, dragilor. Dacă eu mă iubesc așa cum sunt, slabă, grasă (…) Dacă noi ne simțim bine în corpul nostru și suntem perfect sănătoși, de ce alții din jurul nostru trebuie să vadă o problemă în asta. Ajungeam să plâng și să mă închid în mine și să formez anumite frustrări despre corpul meu pe care eu nu le credeam.

Dar a trecut timpul și mă iubesc prea mult ca să las oamenii din jurul meu să mă afecteze. Dar sunt alte fete care încă nu știu să separe ce zic oamenii. Și ajung să facă prostii. Eu niciodată nu o să mă duc la un om să-i spun ”mai slăbește că ai 80 de kg” de exemplu.(…) Eu nu pot să cred că în secolul XXI încă trebuie să abordez acest subiect. (…) Toate formele și mărimile sunt acceptate.”, a mai transmis influencerița.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.