Valentina Pelinel sfidează cu grație trecerea timpului. Mămică a trei copii, vedeta are o siluetă de invidiat pentru care muncește constant. Partenera lui Cristi Borcea nu face deloc excese și, oricât de greu poate părea, rezistă cu stoicism tuturor tentațiilor.

Valentina Pelinel este un exemplu pentru multe femei care o urmăresc. Vedeta a demonstrat, de-a lungul timpului, că nimic nu este imposibil, dacă îți dorești cu adevărat. Deși are trei copii cărora le satisface toate poftele culinare, blondina nu cade în plasa tentațiilor și stă departe de orice bombă calorică.

Valentina Pelinel s-a fcăut remarcată ca și model, iar asta denotă că a fost mereu atentă la silueta ei. Partenera lui Cristi Borcea nu a fost niciodată adepta exceselor. Aceasta a mers, mai de grabă, pe satisfacerea poftelor, doar cu o anumită măsură.

Valentina Pelinel, secretul unei siluete de invidiat. Ce alimente evită vedeta pentru a se menține în formă
Instagram

Valentina Pelinel face excepții pentru covrigi

Ca orice persoană, Valentina are și ea „plăceri nevinovate”. Atunci când este la dietă, vedeta rezistă cu greu tentației de a nu consuma pâine, merdenele și, în general, cam tot ce are carbohidrați. Toate aceste preparate îi amintesc de copilărie, iar asta face ca rezista ei în fața preparatelor să fie una din mică. Totuși, vedeta nu consumă zilnic astfel de produse și știe că odată acumulate, kilogramele se dau jos cu mare efort.

„Mă chinui, mă abțin de la mâncare, merg în fiecare zi la sală. Vi se pare corect? Mă mai chinui pentru că îmi place să mănânc. Sunt gurmandă. Vă zic sincer că mai „scap” și eu. Cel mai greu îmi este să renunț la pâine. La pâine caldă. Îmi aduce aminte de copilărie.

Mă abțin cu greu și de la merdenelele alea calde, gogoși, covrigi. Poftesc la carbohidrați. Dacă există un echilibru atunci e bine. Și în vacanțe mai pun un kilogram, două, apoi le dai jos. Important este să nu le ții acolo mult timp”, a declarat Valentina Pelinel pentru ego.ro.