Ţinutele speciale alese de Valentina Pelinel și Cristi Borcea la nunta lui Nasrin Ameri.

 A fost nuntă mare în showbiz-ul românesc. Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV a spus vineri, 29 iulie cel mai frumos „DA” din viața ei! Nasrin Ameri s-a căsătorit, iar nași au fost nimeni alții decât Valentina Pelinel și Cristi Borcea. 

Nasrin Ameri și partenerul său de viață și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu

Momente pline de emoții pentru una dintre cele mai iubite prezentatoare TV, a spus cel mai frumos „DA” din viața ei! Nasrin Ameri s-a căsătorit, iar nași au fost nimeni alții decât Valentina Pelinel și Cristi Borcea.

Ținutele spectaculoase purtate de Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel au strălucit, la propriu, la nunta lui Nasrin Ameri. Omul de afaceri a arătat impecabil într-un costum negru ce i-a venit ca turnat, accesorizat cu un papion de aceeași culoare, în timp ce Pelinel a purtat o rochie spectaculoasă, mov cu pietre strălucitoare cusute în zona decolteului asimetric ce îi lasă formele bine conturate la iveală.
Sursa: Instagram
Mireasa a îmbrăcat o rochie albă, lungă, superbă, ușor transparentă și cu o broderie din dantelă și pietre, care i-a pus în valoare silueta.
După ceremonia religioasă, mirii, nașii și invitații vor avea parte de un adevărat răsfăț muzical. În același interviu, Nasrin ne spunea că își dorește ca oamenii să stea pe ringul de dans toată noaptea.

Pepe a cântat „Iubesc” pentru dansul mirilor

Dansul mirilor a fost unul de basm. Cei doi au ales pentru primul loc dans în calitate de soț și soție, piesa lui Pepe „Iubesc” și au demonstrat, în fața tuturor, cât de bine se pricep la dans. Emoțiile acestora au fost de nedescris.

Pe lângă bandul celebru care a întreținut atmosfera la nunta acestora, Pepe a fost invitatul surpriză, care a cântat melodia ”Iubesc” pentru dansul mirilor. Nasrin povestea, înainte de nuntă, că un cântăreț cunoscut va fi surpriza de la nunta lor.

Nasrin Ameri și partenerul ei, Florin, au o relație de aproximativ 8 ani, iar anul trecut au decis să se căsătorească civil. Pe atunci, au avut parte de o ceremonie restrânsă, alături de apropiați, dar prezentatoarea TV ardea de nerăbdare să îmbrace și rochia de mireasă, vis care i s-a îndeplinit.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.