Oana Zăvoranu face noi victime pe social media. ”Querida” le-a declarat război celor mai îndrăgita vedete de la noi. Ea nu a iertat pe nimeni, iar pe unele dintre ele le-a jignit ca la ușa cortului. Nu a ținut cont de nimeni și de nimic și le-a spus acestora tot ce a avut pe suflet. Încurajată de fanii ei, actrița și-a exprimat punctul de vedere și despre Valentina Pelinel și despre Cristi Borcea.

Lista vedetelor care nu au scăpat de gura ei este lungă. Printre acestea se află Oana Roman, Anda Adam, Selly, Pepe, Cătălin Botezatu, Adelina Pestrițu, Christina Ich, Andreea Marin, Andreea Bălan, Andreea Bănică, Alexia Eram, Bianca Pop. Este incredibil cum le spune toate lucrurile pe față și cât de sinceră este. Acesta este și motivul pentru care susținătorii o apreciază, pentru că nu mulți artiști de la noi au curajul să spună în față ce părere au despre ceilalți.

Oana Zăvoranu, cuvinte dure la adresa Valentinei Pelinel

Primii pe care i-a luat la rost au fost Pepe și Raluca Pastramă. Toate acestea s-au întâmplat imediat după ce ei au anunțat public faptul că o vor lua pe drumuri diferite. Imediat după ce i-a criticat pe aceștia, i-a luat la rând și pe alții.

 

Cristi Borcea și soția lui, Valentina Pelinel. Ea a postat o imagine cu blondina și i-a adresat cuvinte dure fără să se gândească măcar o clipă la consecințe. A întrecut orice limită în momentul în care a făcut-o pe partenera de viață a lui Borcea ”amărâtă”. Mai mult de atât, Oana Zăvoranu l-a luat în vizor și el și este de părere că nu îi mai dă acesteia ce trebuie.

Valentina Pelinel, noua victimă a Oanei Zăvoranu. I-a aruncat cuvinte grele ei și soțului său: ”Ce aștepți tu, amărâto?”

”Ce dracu aștepți tu, mă amărâto? Trenul de Buzău? Că pe ăla de New York, unde erai tu ”mare model”, l-ai pierdut! Uitați-o mă și pe buză de iepure, că și ea e INFLUENCEREA MY ASS… și face și ea concursuri cu nimic”, a fost mesajul transmis de Oana pentru Pelinel.

”Borcea ce zice? Nu îți mai dă nimic așa? Te-a lăsat pe uscat?”, a continuat Oana Zăvoranu.