Acum, Valentina Pelinel duce o viață de lux și nu îi lipește nimic, însă nu a fost mereu așa. Recent, vedeta a vorbit despre perioada grea a copilăriei, în care nu avea prea multe lucruri, dar și despre cel mai trist moment al vieții sale. Deși a fost greu, Valentina Pelinel își aduce aminte de acele vremuri cu drag.

Invitată în cadrul unui podcast, Valentina Pelinel a vorbit despre perioada copilăriei. Aceasta a mărturisit că pe atunci viața nu era tocmai ușoară pentru ea și asta pentru că provenea dintr-o familie modestă. Mai mult, la vârsta de doar 15 ani și-a pierdut tatăl, însă toate aceste lucruri au ambiționat-o și au făcut-o să devină mai puternică.

„Nu am avut o copilărie ușoară. Odată ce am plecat din țară, am reușit să câștig bani, să devin independentă. Pentru mine și sora mea nu a fost ușor. Tatăl nostru a murit când eu aveam 15 ani și jumătate. La câteva zile după decesul lui, am câștigat Top Model România și chiar când ar fi fost ziua lui, atunci am câștigat concursul. Zi pe care nu a mai apucat-o.

De acolo a început să mi se schimbe viața. A fost greu ca și copil să înțelegi așa ceva. Dumnezeu mi-a trimis ceva imediat, să mă țină echilibrată. Pentru că eu îmi doream și visam să ajung manechin”, a declarat Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel, amintiri dureroase! Vedeta a vorbit despre anii grei ai copilăriei
Social media

Valentina Pelinel, despre perioada copilăriei

Cu toate că atunci când era mică Valentina Pelinel nu avea prea multe, își aduce cu drag aminte de acea perioadă. Aceasta s-a bucurat de o copilărie liberă, petrecută afară alături de prietenii ei.

„Îmi aduc aminte cu plăcere și îmi pare rău că nu mai văd asta în jur. Ne jucam pe maidane. Îmi aduc aminte că jucam șotronul, săream coarda, elasticul. Asta făceam toată ziua. Evident, făceam, și foarte multă mișcare. Doamne, ce fericiți eram.

Nu aveam gadget-uri, de fapt, nu aveam de niciunele. Adu-ți aminte că ne jucam cu preșul, covorașul, pătura. Ne puneam pe preș și ne jucam ”de-a magazinul”. Frunzele erau bancnotele și pietrele erau monezile. Practic nu aveam la îndemână mare lucru. Dar eram fericiți.

Ne distram fără să avem prea multe la dispoziție. Nu prea aveam nici păpuși. Existau. Erau, dar eu nu aveam. Nu a fost nicio problemă. Când am crescut mare, mi-am făcut colecție de păpuși, ca să rezolv această problemă”, a mai spus Valentina Pelinel.