Valentina Pelinel a dat vestea cea mare de Paște!

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei. Totuși, acest lucru nu-l oprește din a-și mai dori copii. Alături de Valentina Pelinel, ultima sa soție, are trei copii, un băiețel de 6 ani și două fetițe gemene de 3 ani.

Cristi Borcea are trei copii alături de ultima sa soție, Valentina Pelinel. Chiar dacă acesta are nouă moștenitori, Cristi Borcea parcă nu vrea să se oprească aici. În cadrul unui interviu, Valentina Pelinel a vorbit despre familie și copii.

social media

Fostul acționar de la Dinamo mai dorește un copil

În cadrul unui interviu, Valentina a fost întrebată dacă visul ei a fost să devină mamă a trei copii. Aceasta a răspuns cât se poate de sincer.

„Sincer, mi-am dorit să am copii de la un punct în viața mea, dar când ești foarte tânăr nu te gândești la asta. Nu m-am gândit, nu am fost genul care să zic că o să fac copii la vârsta de…și o să fie atâția sau au o să fie băieți sau fete.

Nu m-am gândit niciodată! Dar, atunci când am simțit că vreau să am copii, am simțit cu tot sufletul. După ce s-a născut Milan parcă am simțit că nu e momentul să mă opresc. Mi-am dorit mai mult de atât. Am descoperit sentimentul maternității. Mi-am dorit să aibă frați și uite că are două surori!”, a povestit Valentina Pelinel.

Mai mult, actuala soție a fostului acționar de la Dinamo a fost întrebată dacă mai dorește să dea naștere la încă un copil. În cele din urmă, Valentina a spus că deocamdată sunt bine și că totuși, nouă copii necesită o responsabilitate imensă.

„Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nici o problemă, dar, sincer, suntem bine pentru că nouă copii necesită multă atenție, e multă responsabilitate.”, a mai spus Valentina Pelinel în cadrul interviului.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.