Valentin și Codruța Sanfira trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, așa că toți cei care-i urmăresc și îndrăgesc sunt curioși când vor trece la următorul pas, și anume un copil. Iată ce au declarat cei doi artiști despre acest mare eveniment din viața lor.  Sunt sau nu pregătiți să devină părinți?!

Codruța și Valentin Sanfira formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul românesc, așa că după ce și-au unit destinele, toată lumea se întreabă când trec la următorul pas.

Sunt sau nu pregătiți să devină părinți pentru prima dată, Codruța și Valentin Sanfira?

Codruța și Valentin Sanfira trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani, așa că întrbarea care stă acum pe limba tuturor este când o să apară și un copil în viața lor. Ce-i drept, cei doi cântăreți primesc aproape zilnic această întrebare, așa că de curând, în cadrul unei emsiuni TV, au oferit declarații cu privire la acest aspect.

Sursa: Social Media

Mai exact, atât Codruța, cât și Valentin Sanfira, au povestit că ei sunt pregătiți pentru rolul de părinți, dar nu au de unde să știe când o să vină un copil în familia lor, fiindcă nu se axează pe acest lucru momentan.

„Toată lumea ne întreabăm, dar nu știm. Eu cred că răspunsul la această întrebare este cand o vrea Dumnezeu. Cand e sa fie, e. Nu tine de noi, nu ne focusam momentan pe acest aspect, dar nu avem de unde sa stim când se intamplă. (…)”, a povestit Codruța și Valentin Sanfira în cadrul unei emsiuniu TV.

Codruța și Valentin Safira în pragul pregătirilor de nuntă

Valentin Sanfira a cerut-o în căsătorie într-un mod cu totul special în căsătorie pe Codruța, fiind chiar în vacanță pe atunci, într-un cadru destul de romantic, așa cum chiar ei au povestit în cadrul unei emisiuni.

Sursa: Social Media

După acest pas, a urmat, bineînțeles, cununia civilă care s-a desfășurat în aer liber, la un cort, într-o locație selecta din Snagov, cu un peisaj feeric. Din păcate, cei doi îndrăgostiți au fost nevoiți să amâne nunta în adevăratul sens al cuvântului, asta din cauza pandemiei, însă acum sunt în toi cu pregătirile, pregătindu-se pentru marele și faimosul eveniment din viața lor.