După ce Culiță Sterp a făcut anunțul morții lui Ion Șmecheru', fanii nu au ezitat să își exprime uimirea și să transmită condoleanțe familiei îndurerate

Fanii, șocați de moartea lui Ion Șmecheru. Anunțul făcut de Culiță Sterp a stârnit un val de reacții pe Internet

Val de reacții pe Internet, după ce Culiță Sterp a anunțat că a murit Ion Șmecheru’

Fanii nu au ezitat să lase un comentariu pentru familia îndurerată și pentru Culiță Sterp, cel care l-a ajutat să își ridice o casă. Manelistul a muncit cot la cot cu firma care era angajată să se ocupe de locuința tânărului devenit viral pe TikTok. Culiță Sterp și-a încurajat fanii să donezi bani sau haine pentru a-l ajuta pe Ion Șmecheru’. Oricât și-a dorit acesta să îl aducă pe drumul cel bun pe tânăr, Ion Șmecheru’ a căzut în patima alcoolului.

„Ce??? De ce?
Măi, nu îmi vine să cred. Săracul om. Doamne, ce trist. Îmi pare chiar rău. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Offfff foarte trist. Păcat, că era un tânăr harnic. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Condoleanțe familiei tale, Culiță. Știu că era foarte apropiat de voi,” a fost comentariul unui internaut.

„Nu pot să cred. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Păcat de el era un om minunat, cu mult umor, ne făcea pe toți să ne simțim bine. Zicea vărul Culiță și șeful Iancu, acești oameni i-au făcut o căsuța frumoasă ca să aibă și el un adăpost și săracul s-a dus prea devreme”, a spus un fan.

Val de reacții pe Internet, după ce Culiță Sterp a anunțat că a murit Ion Șmecheru'. Ce spun internauții despre protejatul” manelistului
Facebook

„Felicitări familiei Sterp pentru tot ce a făcut pentru Ion. O veste rea, chiar îmi pare rău de el. Așa cum era el dar avea un suflet mare, mereu te făcea sa râzi. Câteodată noi suntem cei ce ne alegem drumul, din păcate pentru el a fost drumul greșit… fără întoarcere! Dumnezeu sa te ierte Ion!”, a fost mesajul unui internaut.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace. Era zâmbăreț, haios tot timpul. Acum e între îngeri! Dormi in pace!!! Și un mare respect pentru familia lui Culiță pentru tot ce au făcut pentru el. Dumnezeu să-l odihnească în pace….unii oameni prin farmecul lor aparte au parte de tot ajutorul prietenilor și cunoștintelor dar din păcate, nu se ajuta pe ei înșiși!!!Drum lin!!!”, a scris un fan pe Facebook.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.