Vlăduța Lupău, Costi Ioniță și Jador, au pregătit o surpriză colosală fanilor săi astăzi, 25 noiembrie 2021. Au lansat o melodie plină de emoție, care bucură sufletul oricărui român. Spre șocul mojorității internauților, cei trei s-au fotografiat și s-au postat pe rețelele de socializare. Privește cum au apărut cei trei artiști în văzul tuturor!

Vlăduța Lupău, Jador și Costi Ioniță sunt unii dintre cei mai iubiți artiști ai vremurilor noastre, mai ales ai generației tinere din țara noastră. Aceștia au mii de fani în România și continuă să facă furori cu fiecare hit pe care îl lansează. În scurt timp, la fel ca celelalte melodii, și piesa pe care astăzi au lansat-o și care este intitulată „Mare e lumea” va deveni hit-ul care va răsuna la toate radiourile.

Vlăduța Lupău, Jador și Costi Ioniță, în văzul tuturor. Cum au reacționat fanii

Val de reacții negative în social media, după ce Vlăduța Lupău a lansat noua piesă alături de Costi Ioniță și Jador: „Probabil imnul romilor”. Răspunsul artistei a devenit viral
Instagram

Cum colaborările din domeniul muzical sunt la modă în ultima perioadă, și cei trei au hotărât să facă asta. Cei trei și-au propus să realizeze o piesă nouă care „promite” să aibă un succes colosal. Iată, că astăzi a avut loc marea lansare a melodiei!

Cei trei artiști și-au anunțat încă de ieri colaborarea prin postarea unei fotografii în care apar cu zâmbetul pe buze, ținând în mână steagul României. La descrierea fotografiei, a fost anunțată și numele piesei „MARE E LUMEA”.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară și au reacționat la imaginea de pe Instagram, astfel: „Probabil imnul romilor!”, la care Vlăduța Lupău a răspuns: „…a, probabil! Și ei sunt tot ai noștri!”. Un alt comentariu a fost acesta: „Cu siguranță ai tăi sunt, dacă ai ajuns atât de jos. Pe mine nu mă reprezintă acest neica nimeni, așa cum nu mă reprezintă frații voștri care stau cu mâna întinsă sau fură prin diaspora. Păcat de vocea frumoasă pe care o ai.”