Astăzi, Benone Sinulescu ar fi împlinit 85 de ani, însă din păcate artistul nu a mai apuca să își sărbătorească ziua de naștere. Acesta s-a stins din viață anul trecut, iar acum cei dragi își aduc aminte cu durere în suflet de el. Soția sa nu a lăsat ziua să treacă nemarcată și a făcut câteva lucruri în memoria celui care i-a fost partenere de viață.

De când a rămas sigură zilele sunt tot mai grele pentru Elena Sinulescu. Aceasta se luptă cu durerea și recunoaște că este extrem de greu, mai ales că fiecare loc din casă îi stârnește amintiri. Cum nu l-a uitat pe regretatul artist, Elena Sinulescu a pregătit ceva special pentru ziua lui. Aceasta a împărțit apropiaților pachete cu mâncare în memoria lui Benone Sinulescu și și-a adus aminte despre cum soțul său obișnuia să își serbeze cu fast zilele de naștere.

„Este ziua lui, o zi tristă pentru mine, am făcut parastas săptămâna trecută, de șase luni, iar acum împart niște pachețele cu mâncare. De ziua lui, îi plăcea să se serbeze, alături de cei dragi, în familie, dar și cu prietenii, cu apropiații.

Numai cine nu trece printr-o dramă ca asta nu știe cum îți este sufletul. O să merg la țară, acolo unde am trăit fericiți. Dar toate îmi răscolesc amintiri. E ca un cuțit în rană care se tot răsucește. Probabil că Dumnezeu l-a chemat mai devreme ca să cânte printre stele!”, a declarat Elena Sinulescu, potrivit ego.ro.

Văduva lui Benone Sinulescu, mesaj sfâșietor. Artistul ar fi împlinit astăzi 85 de ani. Ce a pregătit în memoria regretatului cântăreț
Social media

Colegii de scenă l-au uitat pe Benone Sinulescu

Văduva regretatului artist a mai mărturisit că simte un gust amar atunci când vede că o parte dintre cei care au cântat alături se soțul său pe marile scene pare că l-au uitat. Însă, se bucură atunci când observă că publicul încă își amintește de el. Aceasta a declarat că mereu găsește la mormântul regretatului artist o mulțime de flori și lumânări aduse de fani.

„Nu mă sună nimeni, mulți dintre ei nu au fost nici la înmormântare. Poate că era prea departe, la Arad. Dar a fost o zi de noiembrie însorită. Benone a fost condus pe ultimul drum de vreo 1.500-2.000 de persoane. Oriunde l-aș fi înmormântat, în orice oraș, ar fi venit lume multă.

Mereu găsesc pe mormântul lui flori, dar și lumânări aprinse. Mă impresionează sincer gestul oamenilor. La jumătatea lunii iunie va avea loc o nouă ediție a Festivalului ”Benone Sinulescu”. Nu știu amănunte, nu știu dacă voi ajunge la Buzău, atunci, e foarte dureros pentru mine.”, a mai spus soția Benone Sinulescu.