Vadim Tudor a fost unul dintre cei mai pregătiți și cei mai intelectuali politicieni de la noi din țară. De foarte multe ori, acesta a pus punctul pe i, fapt ce i-a deranjat pe mulți colegi de-ai lui de breaslă și nu numai. Deși poate părea ciudat, cu doar un an înainte de a se stinge din viață, Vadim a prezis situația dintre Palestina și Israel.

De mai bine de două săptămâni, tensiunile dintre Israel și Palestina sunt mai violente ca niciodată. Starea de război persistă, iar bilanțul victimelor crește de la o zi la alta. Mii de oameni și-au pierdut viața în această confruntare, iar altele suferă răni grave. În timp ce pe mulți i-a luat războiul prin surprindere, Vadim Tudor a prezis asta acum câțiva ani.

Faptul că politicianul era extrem de informat și că știa foarte multe detalii despre ceea ce se întâmplă în lume, nu mai este un secret pentru nimeni. Vadim cunoștea foarte bine ce se întâmplă în lume și, de multe ori, ceea ce anticipa el urma să se întâmple.

Vadim Tudor a prezis războiul din Israel. Declarațiile politicianului, făcute cu un an înainte să moară PRO TV

Vadim Tudor a anticipat totul?!

Politicianul a dezvăluit demult așa zisul plan al Ocultei Mondiale care includea și războiul dintre Palestina și Israel. Vadim Tudor a vorbit și despre intenția de a dezbina poporul român pentru ca oamenii puternici ai lumii să își ducă planul la final.

„Există un plan al așa zisei Oculte Mondiale de diminuare a populației României. Îi deranjează că aici, la gurile Dunării, e un popor de peste 20 de milioane de locuitori. Întâi s-a încercat să se umble pe harta geografică a acestei țări, am fost și noi în arena de luptă și nu i-am lăsat să sfâșie teritorial țara.

Au văzut că nu ține figura asta și au început să diminueze din populație. Circa patru milioane de români au dispărut din țară, sunt la muncă în străinătate. Între timp, sporul demografic s-a redus la zero. Se preconizează că în următorii ani o să mai dispară patru milioane de români.”

Vadim Tudor a prezis războiul din Israel. Declarațiile politicianului, făcute cu un an înainte să moară

Politicianul a descoperit planul secret al marilor puteri

De asemenea, Vadim Tudor a demontat mitul conform căruia domeniul sănătății este unul precar. Politicianul credea că voit se vrea asta, pentru ca populația să devină mult mai vulnerabilă, iar marile puteri să distrugă tot ceea ce le incomodează.

Așa se face că Vadim credea că populația aflată în război dorește să se mute pe teritoriul României, iar Raed Arafar este liantul perfect pentru asta.

„Se spune că sistemul medical și că spitalele nu sunt performante. În ce țară sunt spitalele rentabil medical?! În nicio țară, pentru că medicina nu produce valori, produce sănătate, forță de muncă, speranță de viață. Motivul invocat că nu sunt rentabile este mincinos, dacă chiar criminal.

Se aplică faza finală a planului de exterminare a poporului român. Se dorește să se transfere o altă populație într-o altă zonă a lumii aici. Eu știu despre cine e vorba, dar nu vreau să îi creez probleme lui Raed Arafat. Există o populație care nu mai are loc de întors acolo că e zi și noapte război și dorește să se mute aici și ne disclocă pe noi și ne bagă în pământ.”

@showpacatos #showpacatos #vadimtudor #🙏🙏👍👍 #ungeniu ♬ original sound – ShowPacatos🔝