Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii de la „Neatza” a plecat într-o vacanță binemeritată. Însă, acesta nu a plecat singur. El a fost acompaniat de către cea care îi este alături de mai bine de doi ani, arhitecta Daliana Răducan.

Recent, Dani Oțil s-a întors dintr-o scurtă vacanță la Dubai. Așadar, a venit și rândul colegului său, Răzvan Simion, să mai scape puțin de agitația din București. Astfel, Răzvan Simion și iubita sa și-au făcut bagajele și s-au îndreptat spre o luxoasă destinație, care nu este la îndemâna oricui.

social media

Vacanța luxoasă a lui Răzvan Simion și a Dalianei Răducan

Locul în care cei doi îndrăgostiți petrec o vacanță de neuitat este unul cât se poate de luxos. Este vorba despre Monte Carlo. Daliana Răducan este cea care îl însoțește pe Răzvan în escapada sa, iar pozele de pe contul său de Instagram sunt fabuloase!

Răzvan Simion a prezentat fanilor, pe internet, o parte din luxul în care acesta se scaldă, departe de România. Piscine imense, hoteluri exclusiviste, peisaje fabuloase și costumele de firmă, sunt ingredientele care par să descrie vacanța perfectă pentru cei doi amorezi.

De când formează un cuplu cu Daliana, un lucru este cert: Răzvan este mult mai atent la modul în care se afișează și pare din ce în ce mai interesat de arhitectură. Mai mult decât atât, prezentatorul de televiziune nu ezită să îi promoveze realizările iubitei sale pe contul de Instagram și să îi laude munca public.

Răzvan Simion și Daliana Răducan își fac planuri de nuntă

Cei doi îndrăgostiți formează un cuplu din vara anului 2020. Răzvan și Daliana au planuri cât se poate de serioase pentru viitor. Cei doi se gândesc să facă nunta în viitorul apropiat. Daliana i-a cunoscut deja pe copiii lui Răzvan pe care îi are alături de Diana, cea care i-a fost soție mai bine de un deceniu.