„Pariu cu viața” nu a fost doar un serial, ci și o lecție de viață pentru mulți adolescenți. Fanii producției românești sunt cu adevărat curioși să afle cum mai arată în prezent casa în care s-a filmat în urmă cu mai bine de 13 ani

Pariu cu viața a fost unul dintre cele mai îndrăgite seriale românești. Tinerii actori care au stat la baza producției au reușit să le stârnească telespectatorilor o mulțime de emoții și zâmbete. Au „pus pariu cu viața” de nenumărate ori în fața fanilor și au reușit să fie un adevărat exemplu pentru adolescenții din acea perioadă. 

Cum arată în prezent casa din „Pariu cu viața”

Trupa „Lala band” s-a înființat odată cu începuturile serialului. Din gașca lor au făcut parte tineri care astăzi au devenit mari celebrități, precum Alina Eremia, Dorian Popa sau Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Relațiile lor, dar și rolurile pe care le-au interpretat au fost un adevărat exemplu pentru mulți fani ai producției, în acea perioadă. Telespectatorii au stat cu sufletul la gură cu fiecare episod ce se difuza pe micile ecrane. A fost un adevărat deliciu pentru toată lumea.

Cu toate acestea, mulți se întreabă ce s-a ales de casa în care actorii și-au desfășurat timpul în acea vreme. Spre dezamăgirea multora, locuința nu mai are viață, cel puțin nu fără ei. Interiorul a ajuns aproape în paragină, iar nimic din ceea ce era înainte în casă nu mai există acum. Acest lucru a fost demonstrat chiar de o internaută ce a cercetat în ultima perioadă mai multe zone în care s-au filmat serialele românești. Tânăra a filmat casa din mai multe unghiuri, atât în interior, cât și în exterior. Totul pare a fi foarte vechi, iar recuzita luxoasă în care au filmat actorii nu mai există acolo.

@lexyregina cam așa #foryou #foryoupage #pariucuviata #romania #casadinpariucuviata #buftea #shoot ♬ Stage Of Joy – Lala Band

Pariu cu viața a avut un real succes

După cum spuneam, actorii din „Pariu cu viața” au adus o mulțime de zâmbete pe fața telespectatorilor, iar poveștile de viață din serial au reprezentat adevărate lecții de viață pentru adolescenți. Producția a avut un real succes, iar de fiecare dată când episoadele erau difuzate pe micile ecrane, audiența era colosală.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.